Xydra #1 Опубликовано: 4 сентября 2012 (изменено) 3 сентября 2012 года Дункан скончался от вторичного инфаркта.© wiki Изменено 4 сентября 2012 пользователем Xydra Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Adidashi #2 4 сентября 2012 What now? Let me tell you what now. I'ma call a coupla hard, pipe-hittin' niggers, who'll go to work on the homes here with a pair of pliers and a blow torch. You hear me talkin', hillbilly boy? I ain't through with you by a damn sight. I'ma get medieval on your ass. Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
MesseR #4 4 сентября 2012 ещё в других играх, аниме и мафии по топику создай, имбецил Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
LLeum #6 5 сентября 2012 What now? Let me tell you what now. I'ma call a coupla hard, pipe-hittin' niggers, who'll go to work on the homes here with a pair of pliers and a blow torch. You hear me talkin', hillbilly boy? I ain't through with you by a damn sight. I'ma get medieval on your ass. Нет,Марселласа Уоллеса играл Винг Реймс а не почивший актер Цитата нормальный парень Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
nameless #8 5 сентября 2012 Его же вроде на стуле зажарили. Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
elementalist #10 6 сентября 2012 ' timestamp='1346735128' post='9070978']больше топиково нем надо много топиков,а не о нави Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Adidashi #11 7 сентября 2012 What now? Let me tell you what now. I'ma call a coupla hard, pipe-hittin' niggers, who'll go to work on the homes here with a pair of pliers and a blow torch. You hear me talkin', hillbilly boy? I ain't through with you by a damn sight. I'ma get medieval on your ass. Нет,Марселласа Уоллеса играл Винг Реймс а не почивший актерya kakashek poel Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение