Jinghs #1 Опубликовано: 18 марта 2009 Переделка Morricone a Gringo Like Me на тему доты. BE PREPARED TO THE FARM DO NOT PICK RAZOR ONE ONLY ONE TYPE OF HERO YOU CAN PICK IS AN IMBALANCED TYPE... ...OR A GOSU LIKE ME... CAST A SPELL, MAKE A FIRE EVERY CREEP IS A LIAR THERE IS JUST ONE KIND OF CREEP WHO TELLS THE TRUTH IS A NECRO-CREEP... ...OR A GOSU LIKE ME... DON'T BE A FOOL FOR A CHAT OR NOT SAYING "MISS" OR YOUR HERO MAY DIE IN A GANG BY A BEAST KEEP YOUR EYE ON A MINI-MAP THERE'S JUST ONE RULE THAT CAN SAVE YOU YOUR LIFE IT'S YOUR HAND ON NUMPAD AND A GUINSOO IN THE PACK BE PREPARED TO THE FARM DO NOT PICK SNIPER ONE ONLY ONE TYPE OF HERO YOU CAN PICK IS AN IMBALANCED TYPE... ...OR A GOSU LIKE ME... ...OR A GOSU LIKE ME... ...OR A GOSU LIKE ME... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
bugagashi #3 18 марта 2009 песня то где? песня одолели юзербары Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
TToM_GleB #5 1 мая 2009 дщд ) Лост: Вась, слушай, ну всё делаю, как ты говоришь... Я конечно понимаю, что она дура и вообще страшная жутко, но ведь на то и расчитываю, что поэтому и даст легко. А она - ни в какую. Где я ошибся? Джейн: Окном... окном ошибся, сука Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
PuZaNBaRoN #6 3 мая 2009 теперь осталось спеть и выпустить альбом-_- Я тут довольно давно и я помню многих. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение