Перейти к публикации
  • Сейчас на странице   Всего пользователей: 1   (0 пользователей, 1 гость)

healms

Новая революция т.2 / Топовые мировые политологи ITT

Рекомендованные сообщения

я конечно понимаю, что ты хохол и тебе простительно, но в русском языке "комильфо" - именно слово.

Так у вас такое слово есть, я понял :avtorklif::petro::lol::xd:

You'll never walk alone

Поделиться сообщением

Ебанутся если правдивая инфа Прокурор перейшов на бік Майдану і здав рахунки конвертаційних центрів мафії з мільярдними оборотами (Сегодня, 09:26) Президенту України Януковичу В.Ф. Генеральному прокурору України Пшонці В.П. Всім незалежним ЗМІ (підлягає розповсюдженню та опублікуванню) Офіційна заява Я, Іваник Тарас Ярославович, працюючи на посаді начальника відділу прокуратури Львівської області, офіційно заявляю, що стаю на бік активістів Євромайдану. Повністю усвідовлюю, що після появи цієї заяви у всіх ЗМІ та повідомлення про це Генерального прокурора України, мене буде звільнено з органів прокуратури Львівської області, а можливо й затримано та піддано репресіям, так як і інших активістів Євромайдану, тих хто бореться з бандитським режимом Януковича. Тому, закликаю всіх працівників прокуратури України та інших правоохоронних органів не виконувати злочинних вказівок керівництва та опубліковувати свої наміри про перехід до опозиційних сил через мережу Інтернет. Тільки разом ми зможемо перемогти цю банду. Надіюсь на те, що перебуваючи на керівній посаді в прокуратурі Львівської області зможу зробити все, щоб завадити злочинцям катувати людей та вчиняти злочини. Я, з роду козаків, тому терпіти не маю сили, коли бачу як моїх братів і сестер вбивають за бажання бути вільними. Я хочу, щоб мої діти жили у європейській Україні у якій не місце Януковичу та його банді. Я хочу бути вільним і незалежним працюючи у структурі прокуратури України та не виконувати злочинних вказівок, а керуватись лише законами України. Будучи на посаді начальника відділу по нагляду за дотриманням законів органами податкової міліції Львівської області я був змушений виконувати вказівки прокурора Львівської області та в окремих випадках генерального прокурора України: фабрикувати кримінальні провадження відносно активістів Євромайдану та членів сімей партій „Свобода”, «УДАР» та «Батьківщина» і мені соромно за це, за що і прошу вибачення у всіх постраждалих. Мене примушували збирати гроші та покривати так званий програмний „конвертаційний центр”, який очолює колишній працівник податкової міліції та мій товариш Кривун Віктор Ярославович і за це мені соромно браття Українці. Я отримував нагороди та чергові звання з рук цієї ганебної влади про що жалкую кожного дня і прошу Вас пане президенте позбавити мене всіх звань та нагород, які я отримував з ваших бандитських рук, бо не буде мені прощення від моїх пращурів. Адже, щоночі я прокидаюсь з сльозами на очах, бо мені сниться мій покійний дідусь козак, який дивиться мені прямо в очі і промовляє : «Тарасе, не роби зла людям, рятуй Україну». Кожного дня я збираю всю свою волю в міцний кулак і прямую на роботу, де все крутиться по бандитських правилах. Я для себе намітив чітку місію – боротися як сокіл в небі, за неньку України, бо немарно у дитинстві мене батько називав соколятком. Деякий останній час, я збираю архів документів з незаконними наказами вищого керівництва прокуратури, а також підтвердження злочинних дій осіб, які прикриває прокуратура України. У разі приходу до влади опозиційних сил, я присягаю оприлюднити всі дані мого таємного архіву, так як боюсь за життя моєї родини. Сьогодні ж, я зважуюсь відкрити для всіх громадян України крихту інформації про мільярдні оборудки сім’ї Януковича та його технічного керівника Кривуна В.Я., останній є моїм товаришем та однодумцем. Проте, я бачу, що Віктор схилився і вже не може розправити плечі, він змушений виконувати накази сім’ї Януковича та вести потаємну бухгалтерію «конвертаційного центру». Але при таємній зустрічі, ми з ним вирішили діяти як справжні бандерівці, викрити злочинні фінансові потоки конвертаційного центру сім’ї Януковича, які прямуюють на хабарі і подачки Беркутівцям та іншим силовикам, які знущаються та гноблять українців на майдані. Оголошую частину переліку підприємств, які входять до вищезгаданого конвертаційного центру з мільярдними оборотами: — ТзОВ «Алюмельс» (ЄДРПОУ – 38619438) оборот злочинних коштів 18 (вісімнадцять) мільярдів; — ТзОВ «Метіза» (ЄДРПОУ – 38619417) оборот злочинних коштів (шість) мільярдів; — ТзОВ «Горизонт-ТзОВ «Алюмельс» (ЄДРПОУ – 38619438) оборот злочинних коштів 18 (вісімнадцять) мільярдів; — ТзОВ «Метіза» (ЄДРПОУ – 38619417) оборот злочинних коштів (шість) мільярдів; — ТзОВ «Горизонт-Трейдінг» (ЄДРПОУ –38487897) оборот злочинних коштів 9 (дев’ять ) мільярдів; — ТзОВ «Найсвін» (ЄДРПОУ – 38516676) оборот злочинних коштів 1 (один) мільярдів; — ТзОВ «Сіммбуд» (ЄДРПОУ – 38545822) оборот злочинних коштів 300 (триста) мільйонів; — ТзОВ «Сібол» (ЄДРПОУ – 37265968) оборот злочинних коштів 800 (вісімсот) мільйонів; — ТзОВ «Фобос-О» (ЄДРПОУ – 38150128) оборот злочинних коштів 200 (двісті) мільйонів; — ПП «Свічадо» (ЄДРПОУ – 30019487) оборот злочинних коштів 450 (чотириста п’ятдесят ) мільйонів; — ТОВ «Радіум» (ЄДРПОУ – 37266914) оборот злочинних коштів 100 (сто) мільйонів; — ТОВ «Ерідл» (ЄДРПОУ – 38370808) оборот злочинних коштів 750 (сімсот п’ятдесят ) мільйонів; — ПП «Ворк супорт» (ЄДРПОУ

60 миллиардов как с куста, только не ясно гривен или долларов :hmm:

Поделиться сообщением

только русские могут не знать какого либо языка и при этом выдавать это за преимущество

прав, весь мир страдает от незнания мовы, а сраные ватники еще и гордятся

живое величие

Поделиться сообщением

6yTId.jpg

Мб баян, но предыдущие страницы не читал.

Поделиться сообщением

я конечно понимаю, что ты хохол и тебе простительно, но в русском языке "комильфо" - именно слово.

Так у вас такое слово есть, я понял :avtorklif::petro::lol::xd:

ну слава Богу, что ты это понял.

Aa4hQiT.png

Поделиться сообщением

6yTId.jpg

Мб баян, но предыдущие страницы не читал.

:lol: :lol:

You'll never walk alone

Поделиться сообщением

вообще конечно молодцы Украинцы.

хотя у нас Едросня на много себя наглее ведёт.

надеюсь у них всё получится и они смогут стать действительно европейской страной.

Ебанутся если правдивая инфа

чё тут по твоему всемы должны понимать этот блядь обезьяний язык нахуй.

скажи блядь нормально.

хули там написано сука

гугл переводчик вполне справляется с украинским языком.

Поделиться сообщением

А сегодня значение "комильфо" не все могут знать. Вернее, знать могут не только лишь все. Мало, кто может это знать.

ты не представляешь насколько распространено это слово в гоповской культуре

это типо был толстый намек на

ну я потом перечитал пост и понял, что косплей какой-то хуйни, я не столь сведущ в укрофольклоре, извините

живое величие

Поделиться сообщением

ПОДДЕРЖКА ФУТБОЛЬНЫХ ФАНАТОВ

Блять прекратите. :lol:

Поделиться сообщением

тут половина репостят с сосача

эпек

Моя команда по спасению мира

cba5ba8324.jpg

SuiC9de Squad RIP 2015

[media=]

[/media]

Возмездие на Prodota.ru

53de63bf76.jpg

Поделиться сообщением

смотрю видео.

им всем надо в Сибирь нахуй.

в тайгу на мороз, чтобы сука оценили свою жизнь сучары.

в землянку блядь.

пусть ценят, что имеют.

им таким быдлам блядь максимум сука кусочек сало в 50 грам на месяц и блядь водички и пиздец

просто внатуре ебанутый нахуй напрочь народ.

не русские уже больше европейцы чем хохлы в разы.

я думал это в украх, играет как бе свобода,

стремление к порядку и справедливости.

но это всё тупость просто покоя не даёт

Поделиться сообщением

ПОДДЕРЖКА ФУТБОЛЬНЫХ ФАНАТОВ

Блять прекратите. :lol:

Пол страны держат в страхе, хулюганы ультрасы футбольные! ай яй яй

Поделиться сообщением

(изменено)

тут половина репостят с сосача

эпек

anarcho.news
Изменено пользователем moofff

Поделиться сообщением

(изменено)

H_EyJ8nyq7c.jpg

i5tb9mZXBfo.jpg

во всем мире власть у государства, но глупые хохлы гордятся тем что власть у радикальных хуесосов

поздравляю :lol: :lol: :lol:

Изменено пользователем self.vs.self

Поделиться сообщением

во всем мире власть у государства, но у хохлов ни государства, ни власти, нихуяшеньки нет

живое величие

Поделиться сообщением

переговорщик уровня hohol

живое величие

Поделиться сообщением

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.

• Создать...