Smoke-_- #21 18 мая 2015 если я не умею по украински, но могу с гугл переводчиком моно так?це навряд.хоча можеш спробувати :lol: В цiй темi можна прославляти найпотужнiшу команду всього свiту Народжених Перемагати?можна, якщо робитимеш це українською мовою Цитата КаРФаген має бути зруйнований Скрытый текст Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Kefa #22 18 мая 2015 ГЕРОЯМ СЛАВА!!!!!!!!!!!!нарешті нормальний топік на цьому дибільному сайті Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Smoke-_- #23 18 мая 2015 оце так, оце й топан! Доброго дня ШаленийОлексійяк ваші справи? Цитата КаРФаген має бути зруйнований Скрытый текст Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Kefa #24 18 мая 2015 пропоную змінити назву цього сайту на продота.юа Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Smoke-_- #25 18 мая 2015 сайт нехай собі буде ру, але цей топік буде нашим останнім оплотом супротиву, а також можливістю вільно поспілкуватись солов'їною на ворожій території Цитата КаРФаген має бути зруйнований Скрытый текст Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
afanasij #26 18 мая 2015 Бля, как же я соскучился по украинскому языку. Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Orlando Magic #27 18 мая 2015 Да на мовi лiбой даун можiт пiсатi Цитата некст раз по ебалу Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
markwave #28 18 мая 2015 (изменено) вимагаємо змін, пропоную зробити переворот і знести гілку влади продоти, поставити справжніх патріотівзміна домену буде першим кроком до радикальних змінставимо вподобайки!! героям слава! Изменено 18 мая 2015 пользователем markwave Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Smoke-_- #29 18 мая 2015 Бля, как же я соскучился по украинскому языку. привіт гостям з Криму!до речі, ніякої політики в топані, він присвячений виключно спілкуванню українською. для срачу і політоти є відповідний топік. Цитата КаРФаген має бути зруйнований Скрытый текст Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
3xac7 #30 18 мая 2015 Отакої!Підписався на тему, два шмата сала топікстартеру!Героям Слава ! Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Sin_Valeta #31 18 мая 2015 Краща тема на цьому сайті. Ми, вільні українці, хочемо говорити тільки українською мовою і ця тема дає нам шанс, що вся продота буде перекладена на українську мову і російську мову буде тут заборонений. З найкращими побажаннями, Микола Бульба, місто Ужгород. Слава Україні! Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
markwave #32 18 мая 2015 Краща тема на цьому сайті. Ми, вільні українці, хочемо говорити тільки українською мовою і ця тема дає нам шанс, що вся продота буде перекладена на українську мову і російську мову буде тут заборонений. З найкращими побажаннями, Микола Бульба, місто Ужгород. Слава Україні!ГЕРОЯМ СЛАВА! Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
super_mini #33 18 мая 2015 героям слава, ТСу сала ! Цитата Скрытый текст Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
3xac7 #34 18 мая 2015 Краща тема на цьому сайті. Ми, вільні українці, хочемо говорити тільки українською мовою і ця тема дає нам шанс, що вся продота буде перекладена на українську мову і російську мову буде тут заборонений. З найкращими побажаннями, Микола Бульба, місто Ужгород. Слава Україні!шось я дуже сумніваюсь що ти з Ужгорода... Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Tryhard #36 18 мая 2015 дякую тобі боже, що я москаль Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Tasman #37 18 мая 2015 це 7 Цитата :guinsoo: >>>> :courier: Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
P3rry_Mason #38 18 мая 2015 ТСу респект ! Але москалям до сраки і вони зара напишуть, шо то тема *детект хохлів* доречі, пропоную залишити продотовський бидлостиль за порогом цеї поважної темки і вести себе як цивільні культурні люди. Най кацапи беруть приклад всім привіт з файного міста Тернопіль ! І Слава Україні ! Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение