topdeck(net) #2421 26 сентября 2016 парни ссылку плез на чек баланса, а то 20 полутал а глянуть не могу Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Kulturträger #2422 26 сентября 2016 если емайлы просят то это гг сразу? без разницы что писать Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
nathan #2423 26 сентября 2016 парни ссылку плез на чек баланса, а то 20 полутал а глянуть не могуhttps://www.amazon.com/gp/product/features/unbox-process-gcpromo.html?tag=slicinc-20&ascsubtag=ae7706c85ec911e689765ee37d7b826e0INT&getBalance=1&showMobileApps=1&useAUI=1 topdeck(net) понравилось это Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
SpiceIsNice #2424 26 сентября 2016 вот если они пишутMay I place you on hold for 2 minutes while I look in to this?то тут уже можно ливатьэто первая пастаза ней идет паста с физикал ордерами Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Astoo #2425 26 сентября 2016 вот если они пишутMay I place you on hold for 2 minutes while I look in to this?то тут уже можно ливатьэто первая пастаза ней идет паста с физикал ордерамимогут дать , не все знаю что нужно физик ордер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
mstya #2426 26 сентября 2016 Ща 3 раза подряд написали что чекают информацию о обращениях и аккаунте Я сказал им чекать мать, уебки Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Astoo #2427 26 сентября 2016 Ща 3 раза подряд написали что чекают информацию о обращениях и аккаунте Я сказал им чекать мать, уебкипонятно почему тебе не дают , fucking rude boy Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Kulturträger #2428 26 сентября 2016 Okay, fineI have submitted your $10 credit request to our promotions team.The credit will be issued to your account and will get reflected in 24 hours. наебалово, парни? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Astoo #2429 26 сентября 2016 Okay, fineI have submitted your $10 credit request to our promotions team.The credit will be issued to your account and will get reflected in 24 hours. наебалово, парни? вроде как да , но завтра сможешь полутать 100% бачи Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
EvilSunRise #2430 26 сентября 2016 Tammy:May I have the name on your account?Me:Sosiits not my real name я себе ник Malfurion сделалэто же уебище доебалась до имени Бедный евилсанрайс,его уже и к глорам альянса припихивали,теперь он навибой R.I.P. Legends Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
SpiceIsNice #2431 26 сентября 2016 вот если они пишутMay I place you on hold for 2 minutes while I look in to this?то тут уже можно ливатьэто первая пастаза ней идет паста с физикал ордерамимогут дать , не все знаю что нужно физик ордер хз уже в миллионный раз такое Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
EvilSunRise #2432 26 сентября 2016 You are now connected to Tammy from Amazon.comTammy: Hello, my name is Tammy. I'm here to help you today.May I have the name on your account?Me: MalfurionWhat's wrong with my name?Tammy: How may I help you?Me: Tell me what's wrong with my name?Hello eblo tupoe Are you here?Me: Heh, greetingsGena K.: Hi how can I help?Me: Could you spell my name first pleaseJust you didn't greet me as its neededGena K.: You can give me the name on your account and I can tell you if that is what I see here..Me: GarroshPrideofAzeroth is my name rilril, Astoo и SpiceIsNice понравилось это Бедный евилсанрайс,его уже и к глорам альянса припихивали,теперь он навибой R.I.P. Legends Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
nathan #2433 26 сентября 2016 Gnaneshwari:Hello abu my name is Gnaneshwari. ебать имя Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
kora081 #2434 26 сентября 2016 You are now connected to Tammy from Amazon.comTammy: Hello, my name is Tammy. I'm here to help you today.May I have the name on your account?Me: MalfurionWhat's wrong with my name?Tammy: How may I help you?Me: Tell me what's wrong with my name?Hello eblo tupoe Are you here?Me: Heh, greetingsGena K.: Hi how can I help?Me: Could you spell my name first pleaseJust you didn't greet me as its neededGena K.: You can give me the name on your account and I can tell you if that is what I see here..Me: GarroshPrideofAzeroth is my nameВот рофлишь, а я не могу 10 бачей заиметь Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
SpiceIsNice #2435 26 сентября 2016 Gena K. Eqbal Sukhvinder Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
nathan #2436 26 сентября 2016 то чувство, когда до копипасты узнаешь, наебешь или нет))) Rincy:Could you please confirm me their email ids?Me:one secondRincy:I need to check whether their order is a digital or a physical order. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Rilay #2437 26 сентября 2016 Heh greeting nahuy Лучший юзер — Rilay Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Sharlang #2438 26 сентября 2016 а че раньше челы 100% выдавали, даже не чекая мейлов? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
EvilSunRise #2440 26 сентября 2016 За всю сукк боль За вас поцаны Gena K.: Hello, my name is Gena K.. I'm here to help you today.Are you here?Me: Heh, greetingsGena K.: Hi how can I help?Me: Could you spell my name first pleaseJust you didn't greet me as its neededGena K.: You can give me the name on your account and I can tell you if that is what I see here..Me: GarroshPrideofAzeroth is my nameGena K.: That is not how your name is listed on your account.Are you on your Amazon account now?Me: I'm ruling over Azeroth you mortal foolGena K.: If you look to the top right what does it say?Me: I see only darkness before me...GenaHelp meGena K.: Alright is there anything I can help you with today?Me: pleaseThe Burning LegionhasreturnedStronger, more determined than ever beforeand I'm trying to seek salvation for us allWill you stand with us or against us?Gena K.: I'm sorry I'm unable to offer any further insight or action on this matter.My name is Gena and thanks for contacting Amazon today. Unless you have any questions, please click on *end chat* at the top right when ready.Me: Traitor !You have doomed us allGena K.: Have a good day, I will now be closing this chat.Me: Why can't you help me against them?If not a Guardian if not youWho will stop the approaching storm?Gena K. from Amazon.com has left the conversation. SpiceIsNice понравилось это Бедный евилсанрайс,его уже и к глорам альянса припихивали,теперь он навибой R.I.P. Legends Поделиться сообщением Ссылка на сообщение