Astoo #2521 26 сентября 2016 (изменено) Hello Bob, let me check your accoun t just a moment..Bob the computer Изменено 26 сентября 2016 пользователем Astoo Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
EvilSunRise #2522 26 сентября 2016 Roseare you here?Rose: Yes.Me: I'm not Leo DiCaprio like in Titanic, I need your help Rose pls SpiceIsNice и Astoo понравилось это Бедный евилсанрайс,его уже и к глорам альянса припихивали,теперь он навибой R.I.P. Legends Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Mr_Pac #2523 26 сентября 2016 Эй, абузеры! Закиньте плиз гайдец что делать после того как нафармил денжат на индусах, можно в ПМ или линк. А то я чет про эмуляторы слыхал Боюсь мой кампуктер не потянет... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Sharlang #2524 26 сентября 2016 БЛяяяяяяяяяяяяя ну че делать когда спрашивают мейлы Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Mr_Pac #2526 26 сентября 2016 И да, абузите ли вы сразу после закрытия чата или выжидать надо минут 5-10? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Rilay #2527 26 сентября 2016 БЛяяяяяяяяяяяяя ну че делать когда спрашивают мейлыЯ просто хуц знаетКаждый просит мылоКаждый Лучший юзер — Rilay Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Nazgaard #2528 26 сентября 2016 БЛяяяяяяяяяяяяя ну че делать когда спрашивают мейлыЯ просто хуц знаетКаждый просит мылоКаждый и чея кидаюони бабки дают(2 раза за 6 часов ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Sharlang #2529 26 сентября 2016 ну да, я не залутал НИЧЕГОкаждое уебище 2 сообщением пишет про мейлы Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Rilay #2530 26 сентября 2016 Не знаюСегодня да и вчера прям пиздец просто по 0 EvilSunRise понравилось это Лучший юзер — Rilay Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
EvilSunRise #2531 26 сентября 2016 Ты даёшь те которые в лс завал? Бедный евилсанрайс,его уже и к глорам альянса припихивали,теперь он навибой R.I.P. Legends Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Rilay #2532 26 сентября 2016 ДаТе же и с абузов некоторыеПочта пастаПочта пастаПочта пастаИ так весь день Лучший юзер — Rilay Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Nazgaard #2533 26 сентября 2016 ДаТе же и с абузов некоторыеПочта пастаПочта пастаПочта пастаИ так весь деньДАУНИЧРЕГАЙ НЬЮ АККИ3 ФЕЙЛА - НЬЮ АКК Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
EvilSunRise #2534 26 сентября 2016 Роботы ебаные Rose: I see that these referrals have not purchased any physical goods.Me: Rosy plsFeelsbadmanJust 5$ otherwise my gf will part ways with me ((Rose: I can understand but if it was possible i would have issued you.Me: You are lying! You could help Leo by giving him a hand coz there was a place for him as well but you didn't !Treacherous Roseyou left Leo die therenow you leave me without money so my gf will abandon me !!! Бедный евилсанрайс,его уже и к глорам альянса припихивали,теперь он навибой R.I.P. Legends Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
fru_garaj #2535 26 сентября 2016 Amazon:No probl\em :) Nazgaard, Francyz, Astoo и 1 другому понравилось это Помогу вам с дейликом fru#2829 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
EvilSunRise #2536 26 сентября 2016 Amazon:[/size]No probl\em :)[/size] [/size] [/size] [/size] [/size] Лайки кончились сука Бедный евилсанрайс,его уже и к глорам альянса припихивали,теперь он навибой R.I.P. Legends Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Rilay #2537 26 сентября 2016 8 акков 8 хуев во рту Лучший юзер — Rilay Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
EvilSunRise #2538 26 сентября 2016 Rose: Am sorryMe: You can improve that situationgive me your FBand we can have a medate* Sharlang понравилось это Бедный евилсанрайс,его уже и к глорам альянса припихивали,теперь он навибой R.I.P. Legends Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
KPoTuHa #2539 26 сентября 2016 (изменено) Me:Hello, I am invited by referral of two friends who have bought the product on the Amazon site, but its like I still didnt get my bonus and I dont know why. Can you help me somehow?You are now connected to Arjun from Amazon.comArjun:Hello, my name is Arjun. I'm here to help you today.Welcome to Amazon Chat Support.How are you doing today?Me:Hello ArjunI'm fineBut I have small problemArjun:I'm sorry for the inconvenience caused. I apologize for that.Let me fix this for you.Could you please help me with the E-mail ID of your friends?Me:SurePLease give me a minuteyandex.comgmail.comArjun:I looked into this and found that none of your friend placed the order of the item which is shipped and sold by Amazon.Me:But they bought something, did it?Arjun:They placed the digital order which is not applicable for the credit.Me:HmmNeed only physical order?Arjun:Yes. Exactly.Me:Ohit,s a bad newsArjun:However, as a one time exception I'm issuing the credit.Me:Oh really?Arjun:Yes for sure.Me:Oh thank you ArjunYou're very generousArjun:But please make sure they'll place the order in future.Me:Be sure I will ask themArjun:I've issued a promotional credit of $ 10 to your account. It'll be automatically applied to your next order in which item is shipped and sold by Amazon. Конечно, я сообщу им, ага. Изменено 26 сентября 2016 пользователем KPoTuHa Where is my mind? http://steamcommunit...561198055009772 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Rilay #2540 26 сентября 2016 Ьащыфжэфэмвжзвжывв Пиздец нахуй а не день Лучший юзер — Rilay Поделиться сообщением Ссылка на сообщение