SpiceIsNice #2581 26 сентября 2016 Me:Hello, Eqbal Sukhvinder.How are you today?Eqbal Sukhvinder:I'm doing good,Krippo. Mr_Pac и Nazgaard понравилось это Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
EvilSunRise #2582 26 сентября 2016 Eqbal Sukhvinder:[/size]Hello, my name is Eqbal Sukhvinder. I'm here to help you today.[/size]знакомый индус[/size] твоя авка и твои посты просто 10/10 А мои че нет?( Бедный евилсанрайс,его уже и к глорам альянса припихивали,теперь он навибой R.I.P. Legends Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Astoo #2583 26 сентября 2016 Eqbal Sukhvinder:[/size]Hello, my name is Eqbal Sukhvinder. I'm here to help you today.[/size]знакомый индус[/size]твоя авка и твои посты просто 10/10 А мои че нет?( Ты более творческий , в то время как жабка PePe более рофлова Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Edge. #2584 26 сентября 2016 я им тупо пишу - дайте мне даларав, а они меня перенаправляют по кд Edge#2172 bnet уебу Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
SpiceIsNice #2585 26 сентября 2016 ля сука индус чекает чето тамща ему скримера в чат закину Francyz и Nazgaard понравилось это Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Sharlang #2586 26 сентября 2016 в голос со скримера правда не думаю что они ссылки открывают Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Astoo #2587 26 сентября 2016 (изменено) ^ ^ Изменено 26 сентября 2016 пользователем Astoo Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
SpiceIsNice #2589 26 сентября 2016 Me:Yeah, sure.Please help me with this captcha. What do you see here? I can't sign up on one site."скример"Eqbal Sukhvinder:I can arrange $5 to your account.зассал сука да Nazgaard и AxeL228 понравилось это Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Kulturträger #2590 26 сентября 2016 You should have a transaction on your account to get the credit, there is no money spent on Amazon from those 3 accounts. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Nazgaard #2592 26 сентября 2016 Me:Yeah, sure.Please help me with this captcha. What do you see here? I can't sign up on one site."скример"Eqbal Sukhvinder:I can arrange $5 to your account.зассал сука да ОСТАНОВИСЬ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
SpiceIsNice #2593 26 сентября 2016 Eqbal Sukhvinder:May i know on which site you are trying to login.Me:It's "ссылка на митспин" Nazgaard понравилось это Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
TheVirQ #2594 26 сентября 2016 Уже 10 индус уходит проводить research Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Sharlang #2595 26 сентября 2016 Which date did your 4 friends make their purchase through the Amazon app?Me:about month ago i guessI also wanted to know if americans know what Chebupelli is Nazgaard понравилось это Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
KPoTuHa #2597 26 сентября 2016 (изменено) Karla Mercedes:Hello, my name is Karla Mercedes. I'm here to help you today.Me:Good day KarlaKarla Mercedes:Yea of course I can help you with this, I just need the following (1) the link of the promo (2) the email addresses of the people you referred and (3) the date in which they were referredMe:SureJust a minute1. I don't know a link2. @yandex.com@gmail.com3. Month agoKarla Mercedes:I would need the exact dateMe:Oh, It's hardI don't know exatly dateKarla Mercedes:is it the refer a friend app promotion or the underground refer a friend promotion?Me:YesKarla Mercedes:which one?\I see why it may have not applied, under the email @yandex.com there are no ordersMe:First oneIs the condition for the action that I have to buy something ? It seems rather that the order issued my friendsKarla Mercedes:Yes, depending on the promoMe:OhKarla Mercedes:all three accounts have to be active, and there is no card registered on any.Me:HmIt's a strangeOkay, I understood youThank for helpingKarla Mercedes:What I can do is issue a one time exception and issue $5, but then later on you would not be able to issue any other promo's for refer a friend in the future Изменено 26 сентября 2016 пользователем KPoTuHa Where is my mind? http://steamcommunit...561198055009772 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Sharlang #2598 26 сентября 2016 вопрос про чебупелли поставил лизу в тупик, уже 10 минут не овтечает Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
SpiceIsNice #2600 26 сентября 2016 Eqbal Sukhvinder:Im really sorry i don't have any information about other sites other than amazon.Me:Sounds sad. стальные яйца у индуса Nazgaard понравилось это Поделиться сообщением Ссылка на сообщение