Гость SmokingRaw #9306 18 августа 2018 Предлагаю давать за это видео 7 дней Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
`R. #9307 18 августа 2018 Насколько же он отбитый на голову клоун Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Гость SmokingRaw #9308 18 августа 2018 нунчик? darkyw понравилось это Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Гость young kuku #9310 18 августа 2018 не выйдем darkyw и hoppia понравилось это Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Vanek`-sama #9311 18 августа 2018 каждые день уебки пишут одно и тожечто за блядскую узбечку ты на аву поставил янг коку я твоей матери в череп срал lordigun, nahlabuchka и coval_sk1 понравилось это Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Гость young kuku #9312 18 августа 2018 ты откуда такой смелый? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
nahlabuchka #9313 18 августа 2018 [Verse]First day outGave my mama hundred racksAnd bought a iced-out AP watchAnd bought a Cuban links just to matchThat was voodoo, that was magicNigga be cappin', I just be laughin'That was God, nigga was fastin'And hidin' K2 in my mattressSmokin' Tunechi in my cellThat was my twelfth time going to jailThat was my second time going to hellAnd back for real but I prevailCanary yellow diamonds in my braceletsSame color as my lady'Bout to hit her with no Jimmy MackAnd go half on a baby'Bout to hit her with no JimmyHave her walkin' like a penguinStill finessin', still be poppin' fraud finagling and wanglingAnd a brand new two-door WraithI coulda bought it but I just rent itGot a brand new big old chainGot so much sauce I don't need no pendantPaintin' pictures when I be spendin'I'm poppin' flo-rhythym on all these womenIt's my birthday, just turned 20And I just went to go see the dentistPut some stones all in my goldKnow you niggas thought I was goneKnow you niggas thought I wasn't comin' homeBut guess what, bitch I'm homeOn probation, but I still keep that chromeCrack a nigga dome(On probation but I still keep that chromeI'll crack a nigga dome)Traded my AR for a sniper, traded my Draco for a TECTraded my Rollie for a AP but I coulda got a PatekAnd I coulda got a Corvette, and I coulda got me a jetAnd I coulda got me some sex, but I only got me some neckTraded my ex bitch for a checkI'm takin' codeine with the xI wanna buy my brother the worldBut since I can't, I'ma get him a LexAyy ayy, I'm a Israelite my diamonds is real iceI had to sacrifice to be here, that's how I'm with you tonightI had to run down with my big Glock 9 to feed my appetiteI had to go through hard times and dark times for me to see the lightAy, I remember pourin' honey on my riceAy, I remember havin' no money, I was livin' in shacksAy, you got me fucked up if I'ma go out without a fightAy, this my first day out, I'ma live it up tonight[Outro]Live it up tonightThis my first day out, I'ma live it up tonightLive it up tonightThis my first day out, I'ma live it up tonightLive it up tonightThis my first day out, I'ma live it up tonight Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
530 #9314 18 августа 2018 сегодня сниффим кокейн за моего негра дюсона ферст дей аут!!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Гость yachetoneponyal #9315 18 августа 2018 В белой майке на блоке,Я наверное брокен,Ведь мне стыдно за строки,Что кричат эти уебки Эй! Дота два это мёртвыйБомж с заброшенной стройкиНо зачем вы ебете его который уж гооооод Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
see me fucked up #9316 18 августа 2018 опять 1х9 в соло против раков Все высказывания являются личным мнение, я ничего не утверждаю и ни к чему никого не призываю. Все суждения безосновательны и не несут смысловой нагрузки. Так же я осуждаю написанное мною и не ободряю. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Гость SmokingRaw #9317 18 августа 2018 опять 1х9 в соло против раков Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Гость yachetoneponyal #9318 18 августа 2018 (изменено) опять 9х1 против 6к бога Изменено 18 августа 2018 пользователем yachetoneponyal Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
muravei_llobanich #9319 18 августа 2018 вы ебаный гниющие голавы я бы просто ваших матерей раздавил как червей ебаных сука дети онко больных выблядков Поделиться сообщением Ссылка на сообщение