StoryOff #21 12 января 2019 я сильвер элитможно просто элита Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Dons #23 12 января 2019 Хлопці) Скачал я гру counter-strike) У передчутті, як я буду ставити хедшоти нубам на париче з Успаєв, як буду спрей після флешки вибігали на б в еко раунді терров, ставлю лише одну карту) карту легенду - de_dust2, і натискаю пошук. Довго чекати мені не довелося, через 30 секунд або щось на зразок цього, знайшло гру. І після напрочуд довгої завантаження, у мене вилітає гра. Я повторюю процес заходу в гру і перепідключення двічі, потім ловлю 30-хвилинний бан в мМО. Напевно, в усьому винен відкритий гугл хром. Проходить 30 хвилин, на цей раз все закрито, працює один лише стим. Мені вдалося завантажитися, і перед моїми очима постав він) плохоізмененний інтерфейс) А через 5 секунд мені прописали в жбан, і гра знову вилетіла))) ВО-1ИХ, чи можна щось змінити в ксе, щоб гра не вилітала на дасть? По-друге, навіщо вони поміняли інтерфейс Даста? Все ж нормально було, хіба хтось скаржився? Цитата запредельный идеал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
ValeraIdiSuda #24 12 января 2019 На второй как симпл Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Dons #27 13 января 2019 Бля когда там уже второй, то есть симпл Цитата запредельный идеал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Dons #30 14 января 2019 А чехочется посмотреть на красавчика Цитата запредельный идеал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Dons #35 14 января 2019 Сам стяни Цитата запредельный идеал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение