comanche #3601 4 мая 2012 панове, дарма ви тут сваритесь хохли все одно найкращі а москальські роти я на своєму могутньому пенісі гойдав Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
glypi_Wicked Sick #3602 4 мая 2012 панове, дарма ви тут сваритесь хохли все одно найкращі а москальські роти я на своєму могутньому пенісі гойдав Мой Кори няша пипал еквал щит Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Hed-kun #3603 4 мая 2012 топан веселых картинок вышел на новый уровень Скрытый текст Цитата посоны я джуса забанил мне пиздос? Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Avrilka #3604 4 мая 2012 Elmander, вi пiдор Fear the nerdy, wordy princess ‘cause I’m throwing more shade Than the willow tree growing on your dead mother’s grave Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
healms #3605 4 мая 2012 панове, дарма ви тут сваритесь хохли все одно найкращі а москальські роти я на своєму могутньому пенісі гойдав охуеть «Нам блять нахуй Путин сказал, ебашить их нахуй» vpn1 vpn2 vpn3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Elmander #3606 4 мая 2012 спеціально додав українську розкладку до язикової панелі, щоб балакати тут з вами на рідній мові Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
mushra #3607 4 мая 2012 топан веселых картинок вышел на новый уровень Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Holywar #3608 4 мая 2012 Вважаю що українська - дуже мелодійна мова. О, шановний. Це споконвічна відмазка україномовних виродків, що начеб-то їхня мова дуже мелодійна и милозвучна. Але повторюю ще раз - нічого гарного в ній я не бачу. Це просто якась гидота, після якої хочеться вимити свого язика й вуха Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Hed-kun #3609 4 мая 2012 только не "роти", а "рти", а еще лучше звучало бы "писки" Скрытый текст Цитата посоны я джуса забанил мне пиздос? Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Elmander #3610 4 мая 2012 москалям навіть нема чого сказати :lol: Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Hed-kun #3611 4 мая 2012 спеціально додав українську розкладку до язикової панелі, щоб балакати тут з вами на рідній мові рідною мовою Скрытый текст Цитата посоны я джуса забанил мне пиздос? Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
comanche #3613 4 мая 2012 Вважаю що українська - дуже мелодійна мова. О, шановний. Це споконвічна відмазка україномовних виродків, що начеб-то їхня мова дуже мелодійна и милозвучна. Але повторюю ще раз - нічого гарного в ній я не бачу. Це просто якась гидота, після якої хочеться вимити свого язика й вуха насправді ж коли зустрічаєшь людину, яка розмовляє чистою українською, з акцентом та не вживає русизмів, то вуха не наслухаються. я сам планую після закінчення вузу (або мабуть раніше) перейти повністю на українську мову Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
goro #3614 4 мая 2012 Що за холівар в темі? Вили до рук, браття! Москалі хуєють! Моя баффи Сара Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Diskay #3615 4 мая 2012 спеціально додав українську розкладку до язикової панелі, щоб балакати тут з вами на рідній мові probeer om te vertaal, die hondjie by google translater Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
goro #3616 4 мая 2012 Увидел на пд украинский язык - охуел и подумал, туда ли я зашел? Или может быть я в глаза ебусь Моя баффи Сара Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Holywar #3617 4 мая 2012 Хлопці, хіба тут комусь насправді подобається ця мова? Хіба хтось думає на ній? Хіба хтось колись розмовляв на ній, окрім як у навчальних закладах? НА ФОНІ ВЕЛИКОЇ І МОГУТНЬОЇ РОСІЙСЬКОЇ МОВИ ЦЯ ГИДОТА, НЕНАЧЕ ЯКИЙСЬ-ТО АПЕНДИКС СПРАВЖНЬОЇ МОВИ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Elmander #3618 4 мая 2012 Вважаю що українська - дуже мелодійна мова. О, шановний. Це споконвічна відмазка україномовних виродків, що начеб-то їхня мова дуже мелодійна и милозвучна. Але повторюю ще раз - нічого гарного в ній я не бачу. Це просто якась гидота, після якої хочеться вимити свого язика й вуха Але пробачте пане, я дійсно вважаю що українська мова не тільки більш мелодійна, але й дуже емоційна мова. Наприклад дивлячись кіно з українським дубляжем, можна відмітити, що жарти які ми чуємо на нашій рідній мові - у більшості випадках звучать набагато смішніше. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
goro #3619 4 мая 2012 Ось вам весела картинка Сподіваюсь що це не баян Моя баффи Сара Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
serejkaParenek #3620 4 мая 2012 хохлы - не люди окрiм Вiтi В1лата він ганьба всього українського народу Поделиться сообщением Ссылка на сообщение