Holywar #3621 4 мая 2012 Вважаю що українська - дуже мелодійна мова. О, шановний. Це споконвічна відмазка україномовних виродків, що начеб-то їхня мова дуже мелодійна и милозвучна. Але повторюю ще раз - нічого гарного в ній я не бачу. Це просто якась гидота, після якої хочеться вимити свого язика й вуха насправді ж коли зустрічаєшь людину, яка розмовляє чистою українською, з акцентом та не вживає русизмів, то вуха не наслухаються. я сам планую після закінчення вузу (або мабуть раніше) перейти повністю на українську мову ти з'їхав з глузду. йди нахуй Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
comanche #3622 4 мая 2012 Вважаю що українська - дуже мелодійна мова. О, шановний. Це споконвічна відмазка україномовних виродків, що начеб-то їхня мова дуже мелодійна и милозвучна. Але повторюю ще раз - нічого гарного в ній я не бачу. Це просто якась гидота, після якої хочеться вимити свого язика й вуха Але пробачте пане, я дійсно вважаю що українська мова не тільки більш мелодійна, але й дуже емоційна мова. Наприклад дивлячись кіно з українським дубляжем, можна відмітити, що жарти які ми чуємо на нашій рідній мові - у більшості випадках звучать набагато смішніше. ++++ друзі та сімпсони набагато смішніші українською, коли дивився у російському дубляжі то ледь не обблювався Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
serejkaParenek #3623 4 мая 2012 Откуда блять столько хохлов в теме Слава Украине ! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
goro #3626 4 мая 2012 Вважаю що українська - дуже мелодійна мова. О, шановний. Це споконвічна відмазка україномовних виродків, що начеб-то їхня мова дуже мелодійна и милозвучна. Але повторюю ще раз - нічого гарного в ній я не бачу. Це просто якась гидота, після якої хочеться вимити свого язика й вуха Але пробачте пане, я дійсно вважаю що українська мова не тільки більш мелодійна, але й дуже емоційна мова. Наприклад дивлячись кіно з українським дубляжем, можна відмітити, що жарти які ми чуємо на нашій рідній мові - у більшості випадках звучать набагато смішніше. ++++ друзі та сімпсони набагато смішніші українською, коли дивився у російському дубляжі то ледь не обблювався Правий як дота правий! Моя баффи Сара Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Elmander #3627 4 мая 2012 спеціально додав українську розкладку до язикової панелі, щоб балакати тут з вами на рідній мові рідною мовою бракує практики спілкування, дякую за те що виправив мене Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Holywar #3629 4 мая 2012 Вважаю що українська - дуже мелодійна мова. О, шановний. Це споконвічна відмазка україномовних виродків, що начеб-то їхня мова дуже мелодійна и милозвучна. Але повторюю ще раз - нічого гарного в ній я не бачу. Це просто якась гидота, після якої хочеться вимити свого язика й вуха Але пробачте пане, я дійсно вважаю що українська мова не тільки більш мелодійна, але й дуже емоційна мова. Наприклад дивлячись кіно з українським дубляжем, можна відмітити, що жарти які ми чуємо на нашій рідній мові - у більшості випадках звучать набагато смішніше. ХОЧА Б ОДИН ПРИКЛАД. Я БЛАГАЮ ТЕБЕ. ДАЙ МЕНІ ЛИШЕ ДВА ПОСИЛАННЯ НА РОЗДАЧУ ОДНОГО І ТОГО Ж ФІЛЬМУ, АЛЕ НА РІЗНИХ МОВАХ. Я ХОЧУ ПЕРЕКОНАТИСЯ НА ВЛАСНОМУ ДОСВІДІ У ЦІЙ ХУЙНІ. ЯКЩО НІ - РОЗМОВА БЕЗ ФАКТІВ! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Global.kk #3630 4 мая 2012 Вважаю що українська - дуже мелодійна мова. О, шановний. Це споконвічна відмазка україномовних виродків, що начеб-то їхня мова дуже мелодійна и милозвучна. Але повторюю ще раз - нічого гарного в ній я не бачу. Це просто якась гидота, після якої хочеться вимити свого язика й вуха Але пробачте пане, я дійсно вважаю що українська мова не тільки більш мелодійна, але й дуже емоційна мова. Наприклад дивлячись кіно з українським дубляжем, можна відмітити, що жарти які ми чуємо на нашій рідній мові - у більшості випадках звучать набагато смішніше. ++++ друзі та сімпсони набагато смішніші українською, коли дивився у російському дубляжі то ледь не обблювався Правий як дота правий! підтримую! Steam Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
comanche #3631 4 мая 2012 Вважаю що українська - дуже мелодійна мова. О, шановний. Це споконвічна відмазка україномовних виродків, що начеб-то їхня мова дуже мелодійна и милозвучна. Але повторюю ще раз - нічого гарного в ній я не бачу. Це просто якась гидота, після якої хочеться вимити свого язика й вуха Але пробачте пане, я дійсно вважаю що українська мова не тільки більш мелодійна, але й дуже емоційна мова. Наприклад дивлячись кіно з українським дубляжем, можна відмітити, що жарти які ми чуємо на нашій рідній мові - у більшості випадках звучать набагато смішніше. ХОЧА Б ОДИН ПРИКЛАД. Я БЛАГАЮ ТЕБЕ. ДАЙ МЕНІ ЛИШЕ ДВА ПОСИЛАННЯ НА РОЗДАЧУ ОДНОГО І ТОГО Ж ФІЛЬМУ, АЛЕ НА РІЗНИХ МОВАХ. Я ХОЧУ ПЕРЕКОНАТИСЯ НА ВЛАСНОМУ ДОСВІДІ У ЦІЙ ХУЙНІ. ЯКЩО НІ - РОЗМОВА БЕЗ ФАКТІВ! друзі, сімпсони Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Gukoff #3632 4 мая 2012 Малый и большой сальник - два семейных украинских праздника. Первый отмечается на третье лето от рождения ребенка, как раз в день защиты детей, т.е. первого июня. В этот день маленькому украинцу впервые дадут попробовать сало. Однако употреблять постоянно он пока его не может, и потому вынужден дожидаться большого сальника - пятилетнего юбилея. С этого момента он может употреблять сколько угодно сала. Мой соломид Моя Банни Мои модераторы Это каким отбитым надо быть, чтобы наложить кирпичей от митспина, расположенного по ссылке шок-контент или забанить за ап темы стрима при онлайн стриме? Forcestaffed Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Mr.Sigma #3633 4 мая 2012 Хлопцi саме час додати якийсь малюнок, посперечались тай годi, бо бачу Москалi вже скаженiють, в очi ебати просють. http://mnepohuy.ru Я просто оставлю это здесь Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
goro #3634 4 мая 2012 Усе, мене не їбе! Завтра увесь день на пд, буду спілкуватися виключно українською мовою! Підзабув неньку! Моя баффи Сара Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Diskay #3635 4 мая 2012 Малый и большой сальник - два семейных украинских праздника. Первый отмечается на третье лето от рождения ребенка, как раз в день защиты детей, т.е. первого июня. В этот день маленькому украинцу впервые дадут попробовать сало. Однако употреблять постоянно он пока его не может, и потому вынужден дожидаться большого сальника - пятилетнего юбилея. С этого момента он может употреблять сколько угодно сала. f[f[[f[f Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Holywar #3636 4 мая 2012 ОНЭ ДИЩЬ КАН ИЩЬ НИЩЬТ ЗАЙН, МИТ ДИР БИН ИЩЬ АУХ АЛЯЙН Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Elmander #3638 4 мая 2012 Вважаю що українська - дуже мелодійна мова. О, шановний. Це споконвічна відмазка україномовних виродків, що начеб-то їхня мова дуже мелодійна и милозвучна. Але повторюю ще раз - нічого гарного в ній я не бачу. Це просто якась гидота, після якої хочеться вимити свого язика й вуха Але пробачте пане, я дійсно вважаю що українська мова не тільки більш мелодійна, але й дуже емоційна мова. Наприклад дивлячись кіно з українським дубляжем, можна відмітити, що жарти які ми чуємо на нашій рідній мові - у більшості випадках звучать набагато смішніше. ХОЧА Б ОДИН ПРИКЛАД. Я БЛАГАЮ ТЕБЕ. ДАЙ МЕНІ ЛИШЕ ДВА ПОСИЛАННЯ НА РОЗДАЧУ ОДНОГО І ТОГО Ж ФІЛЬМУ, АЛЕ НА РІЗНИХ МОВАХ. Я ХОЧУ ПЕРЕКОНАТИСЯ НА ВЛАСНОМУ ДОСВІДІ У ЦІЙ ХУЙНІ. ЯКЩО НІ - РОЗМОВА БЕЗ ФАКТІВ! вище дивись приклади, я з ними погоджуюсь Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
goro #3639 4 мая 2012 Хлопцi саме час додати якийсь малюнок, посперечались тай годi, бо бачу Москалi вже скаженiють, в очi ебати просЯть. Ось вам картинка Моя баффи Сара Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Kant #3640 4 мая 2012 пиздец сначала вонни, теперь масс салоеды заговорили топику пизда Торжество разума в том, чтобы уживаться с теми, у кого этого разума нет. Вольтер.Чтобы хорошо высыпаться, нужно спать 8 часов в день. И еще столько же ночью. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение