Lilypad #1341 27 сентября 2013 за две видяшки сива подсел на трек :(http://www.youtube.com/watch?v=diJOvQVh5Sg Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
DarichTheThird #1345 28 сентября 2013 послушалпосмотрел сегодня Metallica: Through the Never- дичайший вин кароч, всем рекомендую turntheslayer Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
PeteDee #1346 28 сентября 2013 [media=] [/media] Джулия Бочева 2 дня назад Кой по дяволите слуша такива простотии? Първо,че е смесен род - мъж ли е жена ли е..второ блее като коза. Не ми казвайте като не те кефи не слушай,защото това елелелей ми увреди психиката и тръгнах на психиатър! Не го гледам естествено само пиша коментар да си промените вкуса на музика! Pete Dee - High altitude Pete Dee - Subliminal Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Jinx #1348 30 сентября 2013 Обмазываюсь исталоком сосите говнари Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Slarky #1351 30 сентября 2013 Что-то вызвезденец совсем мужскую музыку слушает Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Vizvezdenec #1352 30 сентября 2013 http://youtu.be/kM0PXMT-TIE Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
self0wn #1355 2 октября 2013 Это как рединальд писал линаку, когда мальз оп был, он писал, КАК ПРОТИВ МАЛЬЗЫ ИГРАТЬ ?! ЕБАНАЯ ИМБА,Линак такой, ксс еба. А он такой, ООО СПАСИБО. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Гость Taste_My_Pussy #1360 4 октября 2013 [media=] [/media] Джулия Бочева 2 дня назад Кой по дяволите слуша такива простотии? Първо,че е смесен род - мъж ли е жена ли е..второ блее като коза. Не ми казвайте като не те кефи не слушай,защото това елелелей ми увреди психиката и тръгнах на психиатър! Не го гледам естествено само пиша коментар да си промените вкуса на музика! В основата не се съглася с вас!Един много талантлив млад човек не без чувство за ритъм и вкус, а музиката е направил.А колкото за способността да се превръща в жена, толкова грациозно се движат техните сексапил отдавна спечели титлата на Народна Изпълнител. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение