Перейти к публикации
  • Сейчас на странице   Всего пользователей: 0   (0 пользователей, 0 гостей)

kabalka

Реганский на 147 мафиозную игру

Сеттинг  

37 пользователей проголосовало

У вас нет прав на голосование в этом опросе, или на просмотр результатов опроса. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь для голосования в опросе.

Рекомендованные сообщения

предсказываю союз хохлов в некст игре3292162.gif

C1eLQsy.gif

Поделиться сообщением

Вроде нормальные ребята, а такую ахинею несут на своей мове. trollface.png

472d5bc3d924.gif

Поделиться сообщением

предсказываю союз хохлов в некст игре3292162.gif

big29.gif

Поделиться сообщением

А ведь нас реально много, можно объединиться и выгнать к хуям какого-нибудь павлина. :hmm:

Скрытый текст

yKAx3h4.jpg

Откровения бай жумонг

8KaXV.png

Фурион фурион по фарму чемпион

[media=]

[/media]

[media=]

[/media]

Откуда столько денег у этого пидараса

Все это лишь заслуга Hand of midas'a

Я зарабатываю столько голды в минуту

Что все вокруг кричат - "Ты что ебанутый?"

К 40 минут я богаче чем Jay-Z

И если не нравится то лучше хуй мой отсоси

Чтобы разбогатеть не нужно мне потеть

Я нажимаю ульт и деньги начинают течь

Ох как мне надоели все эти нищеброды

Вокруг меня не тима, а просто цирк уродов

Ну что у тебя есть, давай ка покажи

Два брасера и стик - ебать вы все бомжи

И как вообще возможно - с такой командой победить

Не могут даже три крипа в минуту зафармить

Пойду я лучше пушить - пошли они все нахуй

Вот сделаю Treant'ов - снесу врагам бараки

Фурион, фурион - по фарму чемпион

Быстрее всех голду зарабатывает он

Лучший фармила в доте - это Nature's Profit

Нам базу уже сносят - а он фармит и ему пофиг

Фурион, фурион - штопаный гандон

Своей команде не помогает он

Себе быстрее всех приобрете шесть слотов

Ну а потом в итоге все равно всосет в проглотом

Какого хуя сука я снова проиграл

Себе купил криты лотар и даже абиссал

Да сборка неплохая, с нег мог я бить ебала

Но базу нам снесли, похоже тима подкачала

Ну ладно ничего, но в следующей игре

Куплю рефрешер чтобы весь фарм забрать себе

Затем я сразу точно куплю себе рапиру

Наверно только так смогу выигрывать я игры

Пацан сказал и сделал - он фармил как бог

К 28 минуте купить рапиру смог

С руки 400 урона это вам не шутка

Вот это дпс, да я дамажу жутко

Теперь я всем в секунду сломаю их ебала

Но вижу я кристалку - ну сука ты попала

Ах ебаный ты нахуй, тут сраный рикимару

Да бля моя рапира, все сука я ливаю

Фурион, фурион - какой ты хуесос

За всю игру врагам ты даже товера не снес

Фармить за фуриона сможет даже обезьяна

Такие нубы нам сливают игры постоянно

10 из 10, господи 10 из 10

[media=]

[/media]

[media=]

[/media]

Поделиться сообщением

коли таке свято - то я не можу не зареєструватися

Поделиться сообщением

коноплянцы дез до кучи3288066.gif3292162.gif

C1eLQsy.gif

Поделиться сообщением

давайте еще зарегайтесь там и стартуем ведьмака

kabalka otkazalsya

PIDOR :zloy:

лалка шоле? куда он оденеца, проведет как миленький

Поделиться сообщением

бтв Заварка тролил меня в скайпиче за шоканье, надо будет ему это припомнить

Поделиться сообщением

А ось і Олекса Семенович. Всіх мафіозі відчпокаєм в сраку.

Поделиться сообщением

воід - на мою думку над цим типом хмара. я не зрозумію яка в нього рольки - він може бути кожним, але не МАФом. я скоріше думаю він з активом, або ж він без ролі.

СЕПРО - якщо чесно, я взагалі не пам'ятаю цього хлопця в тупання (читаю з 30)

пам'ятаю тільки те що він вкинув голос і виїхав там куди то, що мені взагалі не зрозуміло. пам'ятаю минулі ігри - на мж він ірал краще. тоесть в цій грі він може бути активом.

потім Семенич-цей хлопчина завжди в перші дні намагається вирахувати конф. ну буває і те що конфе - це він. в даному випадку я думаю він без рольки, так само може бути феніксом

Хавк-большенство постів троллінгу, флейм з Ілзе, дурне викидання голосів. думаю він може бути або мж, актив мж, фенікс.

блекшадов-інактіві як сука. але коли залишалися лічені хвилини до його блискавки, раптово прийшов відписав 5 хуев постів і ушел.после ночі видав трохи аналітики, яку особисто я в гріш не ставлю.

ілзанич-цей хлопець не належить до гри серйозно. а тоесть може бути ким угодноя, але як по мені точно не МАФом.

нані-аналізує, намагається, я думаю мж. але точно не актив. так само може бути поміченими в конфе.

лешасінус-хлопець просто несе хуйню без аналітики обчислень і тд, по мені так він актив, мб чекер, але точно не кволий.

заварка вже третє коло кидає в Мізу (на мою третій, другий точно) я хз чого, може робити не чого а може конф. хоча був би в конфе вже переключився б на кого то іншого, так що на мою думку він без ролі, або фенікс

бабай-Дефа мене, потім називав уебаном. дивний, але як по грі адекватний і його аналітика цілком придатна. може бути феніксом

ліг-хлопець сидів, в першому дні взагалі майже не писав, в другому не багато, в третьому як скажений пише постит аналізує, може бути хілом або без ролі.

міцакульт-по мені так цей хлопець з роллю і я ще не зрозумів з якою (доброї чи хорошою)

Меган - не знаю як для вас, а для мене він не багато мафіозі. ну от подивіться, мене засаджував АЛС, Алсан уебалі і раптом цей хлопець відразу відійшов і типу не пацани я поки його МАФом не вважаю. дивний, може бути так із за першої гри.

савікс-адекватний, цілком нормальна аналітика, мж.

дьюд-тут так - або просто мж - або маф. іншого не дано (моя думка)

женя джексон - хлопець може бути цілком мафіозним, але як по мені точно не мж. бувають дивні пости, хоча в його мафіозності впевнений на 40 з 100

кабалич - афкашіт, начебто розкрився хоча я думаю липовий розкривши. дратує те що він інактів постійно і не написав ані рядка аналітики.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Поделиться сообщением

эпĕ сана юрататăп9givf8.gif

кзд эсĕ тăшман халăх

C1eLQsy.gif

Поделиться сообщением

Неправильный перевод, сейчас чай сделаю себе и исправлю.

Первый официальный фанат ФК Жирона.  

GET HIGHER написал 06.05.2024 в 23:20:

скам x200

Поделиться сообщением

адекватний, цілком нормальна аналітика, мж.

Скрытый текст

yKAx3h4.jpg

Откровения бай жумонг

8KaXV.png

[media=]

[/media]

[media=]

[/media]

Откуда столько денег у этого пидараса

Все это лишь заслуга Hand of midas'a

Я зарабатываю столько голды в минуту

Что все вокруг кричат - "Ты что ебанутый?"

К 40 минут я богаче чем Jay-Z

И если не нравится то лучше хуй мой отсоси

Чтобы разбогатеть не нужно мне потеть

Я нажимаю ульт и деньги начинают течь

Ох как мне надоели все эти нищеброды

Вокруг меня не тима, а просто цирк уродов

Ну что у тебя есть, давай ка покажи

Два брасера и стик - ебать вы все бомжи

И как вообще возможно - с такой командой победить

Не могут даже три крипа в минуту зафармить

Пойду я лучше пушить - пошли они все нахуй

Вот сделаю Treant'ов - снесу врагам бараки

Фурион, фурион - по фарму чемпион

Фурион, фурион - штопаный гандон

Своей команде не помогает он

Себе быстрее всех приобрете шесть слотов

Ну а потом в итоге все равно всосет в проглотом

Какого хуя сука я снова проиграл

Себе купил криты лотар и даже абиссал

Да сборка неплохая, с нег мог я бить ебала

Но базу нам снесли, похоже тима подкачала

Ну ладно ничего, но в следующей игре

Куплю рефрешер чтобы весь фарм забрать себе

Затем я сразу точно куплю себе рапиру

Наверно только так смогу выигрывать я игры

Пацан сказал и сделал - он фармил как бог

К 28 минуте купить рапиру смог

С руки 400 урона это вам не шутка

Вот это дпс, да я дамажу жутко

Теперь я всем в секунду сломаю их ебала

Но вижу я кристалку - ну сука ты попала

Ах ебаный ты нахуй, тут сраный рикимару

Да бля моя рапира, все сука я ливаю

Фурион, фурион - какой ты хуесос

За всю игру врагам ты даже товера не снес

Фармить за фуриона сможет даже обезьяна

Такие нубы нам сливают игры постоянно

10 из 10, господи 10 из 10

[media=]

[/media]

[media=]

[/media]

Поделиться сообщением

адекватний, цілком нормальна аналітика, мж.

а по мені так він актив, мб чекер, але точно не кволий.

Поделиться сообщением

Мафіозі вже можуть капітулювати, тому що на арену виходять справжні козаки.

Поделиться сообщением

воід - на мою думку над цим типом хмара. я не зрозумію яка в нього рольки - він може бути кожним, але не МАФом. я скоріше думаю він з активом, або ж він без ролі.

СЕПРО - якщо чесно, я взагалі не пам'ятаю цього хлопця в тупання (читаю з 30)

пам'ятаю тільки те що він вкинув голос і виїхав там куди то, що мені взагалі не зрозуміло. пам'ятаю минулі ігри - на мж він ірал краще. тоесть в цій грі він може бути активом.

потім Семенич-цей хлопчина завжди в перші дні намагається вирахувати конф. ну буває і те що конфе - це він. в даному випадку я думаю він без рольки, так само може бути феніксом

Хавк-большенство постів троллінгу, флейм з Ілзе, дурне викидання голосів. думаю він може бути або мж, актив мж, фенікс.

блекшадов-інактіві як сука. але коли залишалися лічені хвилини до його блискавки, раптово прийшов відписав 5 хуев постів і ушел.после ночі видав трохи аналітики, яку особисто я в гріш не ставлю.

ілзанич-цей хлопець не належить до гри серйозно. а тоесть може бути ким угодноя, але як по мені точно не МАФом.

нані-аналізує, намагається, я думаю мж. але точно не актив. так само може бути поміченими в конфе.

лешасінус-хлопець просто несе хуйню без аналітики обчислень і тд, по мені так він актив, мб чекер, але точно не кволий.

заварка вже третє коло кидає в Мізу (на мою третій, другий точно) я хз чого, може робити не чого а може конф. хоча був би в конфе вже переключився б на кого то іншого, так що на мою думку він без ролі, або фенікс

бабай-Дефа мене, потім називав уебаном. дивний, але як по грі адекватний і його аналітика цілком придатна. може бути феніксом

ліг-хлопець сидів, в першому дні взагалі майже не писав, в другому не багато, в третьому як скажений пише постит аналізує, може бути хілом або без ролі.

міцакульт-по мені так цей хлопець з роллю і я ще не зрозумів з якою (доброї чи хорошою)

Меган - не знаю як для вас, а для мене він не багато мафіозі. ну от подивіться, мене засаджував АЛС, Алсан уебалі і раптом цей хлопець відразу відійшов і типу не пацани я поки його МАФом не вважаю. дивний, може бути так із за першої гри.

женя джексон - хлопець може бути цілком мафіозним, але як по мені точно не мж. бувають дивні пости, хоча в його мафіозності впевнений на 40 з 100

кабалич - афкашіт, начебто розкрився хоча я думаю липовий розкривши. дратує те що він інактів постійно і не написав ані рядка аналітики.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol:

Поделиться сообщением

воід - на мою думку над цим типом хмара(загроза что ли). я не зрозумію яка в нього ролька - він може бути кожним, але не МАФом. я скоріше думаю він з активною роллю, або ж він без ролі.

СЕПРО - якщо чесно, я взагалі не пам'ятаю цього хлопця в тупання(какое здесь слово в русском языке, а то я даже по смыслу не понимаю) (читаю з 30)

пам'ятаю тільки те що він вкинув голос і виїхав там кудись, що мені взагалі не зрозуміло. пам'ятаю минулі ігри - на мж він грав краще. тобто в цій грі він може бути активом.

потім Семенич-цей хлопчина завжди в перші дні намагається вирахувати конфу. ну буває і те що конфа - це він. в даному випадку я думаю він без рольки, так само може бути феніксом

Хавк- більшість(ты дно Большинство, не большенство, оно и перевело неправильно :trollface: ) постів троллінгу, флейм з Ілзе, дурне викидання голосів. думаю він може бути або мж, актив мж, фенікс.

блекшадов-інактівить як сука. але коли залишалися лічені хвилини до його блискавки, раптово прийшов відписав 5 хуйових постів і пішов. Після ночі видав трохи аналітики, яку особисто я в гріш не ставлю.

ілзанич-цей хлопець не ставиться до гри серйозно. а тобто може бути ким завгодно, але як по мені точно не МАФом.

нані-аналізує, намагається, я думаю мж. але точно не актив. так само може бути поміченим(причетним до конфи) в конфі.

лешасінус-хлопець просто несе хуйню без аналітики, вичислянь і тд, по мені так він актив, мб чекер, але точно не кволий.

заварка вже третє коло кидає в Мізу (як на мене третє, другий точно) я хз чого, може робити немає чого а може конфа. хоча був би в конфі вже переключився б на когось іншого, так що на мою думку він без ролі, або фенікс

бабай-Дефає мене, потім називав уєбаном. дивний, але як по грі адекватний і його аналітика цілком придатна. може бути феніксом

ліг-хлопець сидів, в першому дні взагалі майже не писав, в другому не багато, в третьому як скажений пише постить аналізує, може бути хілом або без ролі.

міцакульт-по мені так цей хлопець з роллю і я ще не зрозумів з якою (доброю чи поганою (логика царская то ли непонятно, что тут зашквар))

Меган - не знаю як для вас, а для мене він не дуже мафіозі. ну от подивіться, мене засаджував АЛС, Алсана в"єбали і раптом цей хлопець відразу відійшов і типу нє пацани я поки його МАФом не вважаю. дивний, може бути так із за першої гри.

кабалич - афкашить, начебто вскрився хоча я думаю липове вскриття. дратує те що він інактив постійно і не написав ані рядка аналітики.

и в русском кволий - это что было?

Первый официальный фанат ФК Жирона.  

GET HIGHER написал 06.05.2024 в 23:20:

скам x200

Поделиться сообщением

КАБАЛЫЧ, ЧТО ЗА СЕТТИНГ? bm.png

ДАВАЙ ТОЛЬКО БЕЗ ХУЙНИ, ПЛС, ewbte.png

472d5bc3d924.gif

Поделиться сообщением

на мою думку над цим типом хмара.

БЛЯТЬ :lol:

Поделиться сообщением

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.

• Создать...