Rilay #2141 26 сентября 2016 Че за еду мейлКинь ссылку на промо Лучший юзер — Rilay Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
AxeL228 #2142 26 сентября 2016 (изменено) https://www.amazon.com/gp/student/signup/info/ref=ya-std-no-mbrhttps://www.amazon.com/gp/student/referral/main? Изменено 26 сентября 2016 пользователем AxeL228 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Rilay #2143 26 сентября 2016 ChatEnd ChatSoundMe: I've invited few friends in a few past months, but after they received orders, I havent received any bonus for using my referral codeYou are now connected to Amit from Amazon.comAmit: Hello, my name is Amit. I'm here to help you today.Are you referring to $5 shopping app referral promo credit ?Me: YesAmit: In this case let me connect you to a member of our concern team. It will only take a moment.A Customer Service Associate will be with you in a moment.You are now connected to Omair from Amazon.comOmair: Hello, my name is Omair. I'll be glad to help you today.Me: Hello, OmairOmair: hello RadjaHow are you today?I see that you are looking for $5 promo referral credit?Me: Yes you are rightOmair: Well, could you please provide me the email address of your friend whom you have referred?Me: 1 friend?Omair: either 1 friend or any number of friends you have referred.Me: Cavaleraalex@gmail.com feruchi@yopmail.comOmair: One of the friends with email address : Cavaleraalex@gmail.com has not placed any order due to which we could not issue $5 promo but the other email address account has placed the order.in this case i can issue $5 promo instead of $10. Will that be fine with you Radja ?Me: 1 sec i asking my another friend to give me his emailhypedoe4@yopmail.com could u check it please?Omair: Sure, could you please allow me a minute?Me: YeaIt takes so long ?Omair: Thank you very much for your patience and understanding, the 3rd email address what you have provided, its working and now i can issue $10 promo to your account will that be fine with you Radja ?Me: YesIts totally fine for me EZ Лучший юзер — Rilay Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Rilay #2145 26 сентября 2016 Хз я с этих акков только на промо покупал пакичи Надо было 30 моих акков ему закинуть сукааааааа Лучший юзер — Rilay Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
TheVirQ #2146 26 сентября 2016 Нахуй пошлет если virq+1@, virq+2@....virq+x@ дать? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Astoo #2147 26 сентября 2016 батя на рилае , залутал с его ака 20 бачей изи Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Rilay #2148 26 сентября 2016 Это будет подозрительно хдд ТЫ ЧТО АХУЕЛ ВЕРНИ СУКА Лучший юзер — Rilay Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
AxeL228 #2149 26 сентября 2016 никогда не понимал почему им дигитал ордер не подходиттам же пакичей на 20 $что им мало?) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Astoo #2150 26 сентября 2016 кароче если есть на акке что колега обещал в 24 часа бабосы то можно надавить , там подруга хотела емейлы спросить но я пояснил что все давал в ласт чате Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Rilay #2151 26 сентября 2016 ORDER PLACEDMonday, September 26, 2016ORDER #D01-4250287-5568258 | Invoice15 Classic PacksSold by Amazon Digital Services LLC Your Apps & Devices СУУУУУУКААВААААААЬДВДЫДВЖЖВВсмТы ещё раз писал типа?Они там не лежали? Лучший юзер — Rilay Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Astoo #2152 26 сентября 2016 (изменено) один раз писал и все там было ноль бачей если что , мне чужого не надо. Только честный зароботок Изменено 26 сентября 2016 пользователем Astoo Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Rilay #2153 26 сентября 2016 ЛанА то я думал что мне закинули все таки Лучший юзер — Rilay Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Astoo #2154 26 сентября 2016 ага закинули за 48часов , проверяй LUL.В амазоне такие же наебала сидят как на пд Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Rilay #2155 26 сентября 2016 С новый аккичей легче лутается Лучший юзер — Rilay Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Astoo #2156 26 сентября 2016 С новый аккичей легче лутаетсякстати тоже это заметил. По 10 почти изи Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
AxeL228 #2157 26 сентября 2016 You are now connected to Jyoti from Amazon.comJyoti:Hello, my name is Jyoti. I'm here to help you today.I'll surely review the previous conversation for you NormPlease allow me few minutes to check thatI'm so sorry, but we can't offer any additional insight or action on this matter.Jyoti from Amazon.com has left the conversation. написал что мне раньше пообещали что дадут сабжиона просто ливнула) ) ) f[f[f[[f[ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Francyz #2160 26 сентября 2016 пацаны научите абузить плиз, ток ща узнал об этой хуйне ^ MAL Поделиться сообщением Ссылка на сообщение