AxeL228 #2361 26 сентября 2016 May I know when did you create this account ? Astoo понравилось это Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Rilay #2362 26 сентября 2016 Квотните на новую пасты Лучший юзер — Rilay Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Francyz #2363 26 сентября 2016 Me:I've invited 4 friends in a few past months, but after they received orders, I havent received 20$ for using my referral codeYou are now connected to Dipali from Amazon.comDipali:Hello, my name is Dipali. I'm here to help you today.I'm sorry to hear that you did not received the amount.Please do not worry Radja.Please allow me minute or two while I issue $20 Promotional certificate for you.Me:okDipali:Thanks for waiting Radja.$20 Promotional certificate has been issued.Is there anything else I can help you with today?Me:ty, no, good luck badmad и AxeL228 понравилось это ^ MAL Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Astoo #2364 26 сентября 2016 не кидайте все сейм пасту это тупо Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
badmad #2365 26 сентября 2016 Me:I've invited 4 friends in a few past months, but after they received orders, I havent received 20$ for using my referral codeYou are now connected to Dipali from Amazon.comDipali:Hello, my name is Dipali. I'm here to help you today.I'm sorry to hear that you did not received the amount.Please do not worry Radja.Please allow me minute or two while I issue $20 Promotional certificate for you.Me:okDipali:Thanks for waiting Radja.$20 Promotional certificate has been issued.Is there anything else I can help you with today?Me:ty, no, good luck в какой ветке нашел его? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Rilay #2366 26 сентября 2016 Пиздец блять Лучший юзер — Rilay Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Rilay #2367 26 сентября 2016 Просто ахуеть я такое в последний раз в августе получал Лучший юзер — Rilay Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Shmelc #2369 26 сентября 2016 (изменено) +20 $ первые создал новый акк, со 2 попытки, без емейлов сразу, имя было Дарья ) Изменено 26 сентября 2016 пользователем Shmelc Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Rilay #2370 26 сентября 2016 Amitsmith ueban Лучший юзер — Rilay Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Francyz #2371 26 сентября 2016 Me:I've invited 4 friends in a few past months, but after they received orders, I havent received 20$ for using my referral codeYou are now connected to Dipali from Amazon.comDipali:Hello, my name is Dipali. I'm here to help you today.I'm sorry to hear that you did not received the amount.Please do not worry Radja.Please allow me minute or two while I issue $20 Promotional certificate for you.Me:okDipali:Thanks for waiting Radja.$20 Promotional certificate has been issued.Is there anything else I can help you with today?Me:ty, no, good luck в какой ветке нашел его? badmad понравилось это ^ MAL Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Sharlang #2372 26 сентября 2016 Оставлю пасту тут чтоб не листать I've invited 4 friends in a few past months, but after they received orders, I havent received 20$ for using my referral code feruchi@yopmail.com balikm2@yopmail.com kmm0004@mail.ru solevayablya@yopmail.com Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
AxeL228 #2373 26 сентября 2016 Me:I've invited 4 friends in a few past months, but after they received orders, I havent received 20$ for using my referral codeYou are now connected to Dipali from Amazon.comDipali:Hello, my name is Dipali. I'm here to help you today.I'm sorry to hear that you did not received the amount.Please do not worry Radja.Please allow me minute or two while I issue $20 Promotional certificate for you.Me:okDipali:Thanks for waiting Radja.$20 Promotional certificate has been issued.Is there anything else I can help you with today?Me:ty, no, good luck в какой ветке нашел его? моя ветка _) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
mstya #2374 26 сентября 2016 Гайз кто с телефона абузит, где после скачивания находится файл хс? А то я освобождаю место и повторно захожу в страницу хс на амазоне и у меня снова скачать кнопка Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
AxeL228 #2375 26 сентября 2016 Гайз кто с телефона абузит, где после скачивания находится файл хс? А то я освобождаю место и повторно захожу в страницу хс на амазоне и у меня снова скачать кнопканажми скачатьи потом отмени сразу Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
badmad #2376 26 сентября 2016 Iḿ currently pulling the account. че значит Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
EvilSunRise #2378 26 сентября 2016 May I know when did you create this account ? none of your businessпиши Бедный евилсанрайс,его уже и к глорам альянса припихивали,теперь он навибой R.I.P. Legends Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
AxeL228 #2379 26 сентября 2016 May I know when did you create this account ? none of your businessпиши я спросила какая разница?он сказал что мне ответят через 24 часа Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
SpiceIsNice #2380 26 сентября 2016 Kappatayya:Hello, my name is Kappatayya. I'm here to help you today. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение