RayplusOne #2721 26 сентября 2016 ОфкНахуя менять тоЕсли мыла спрашивают то анивэй чекаютЕсли с физикал есть мыла то велком ту май личкаНе обязательноПару раз спрашивали мыло, писал рандомные - получал бачинскиеНо, в основном, чекают Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Nazgaard #2722 26 сентября 2016 Ща челик про физикал ордер втиралВелл плеед Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
badmad #2723 26 сентября 2016 (изменено) На шкурычах Arjun:Please allow me a moment while I looked into this.I looked into this and found that only one of your friend placed the physical orders. Rest of the 4 placed only digital orders. Me:sosweetie?:) Arjun:As a one time exception I'm issuing the credit to your account but please make sure that your friends will place the digital order as soon as possible. Me:thanks!Arjun: I've issued a promotional credit of $ 20 to your account. It'll be automatically applied to your next order in which item is shipped and sold by Amazon. Изменено 26 сентября 2016 пользователем badmad Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
KOТ #2724 26 сентября 2016 за 20$ Алекстразу и 1 эпик я разочарован Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
EvilSunRise #2725 26 сентября 2016 Короче этот Гена к обиделся за то что я ррфлил над ним и акк забанил Хз блять как вы разводитеУебища одни сидят Бедный евилсанрайс,его уже и к глорам альянса припихивали,теперь он навибой R.I.P. Legends Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Nazgaard #2727 26 сентября 2016 Им там че не успели указания выдать чтоли Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
EvilSunRise #2728 26 сентября 2016 Блять скинь полную пастуКак ты их уламываешь Бедный евилсанрайс,его уже и к глорам альянса припихивали,теперь он навибой R.I.P. Legends Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
umad #2729 26 сентября 2016 You are now connected to Rongkhul from Amazon.comRongkhul:Hello, my name is Rongkhul. I'm here to help you today.Me:Hello, I have an issue that i didnt get my reward for reffering friends to amazonRongkhul:I'm sorry for the inconvenience.In this case let me connect you to retail team, please allow me a moment.A Customer Service Associate will be with you in a moment.You are now connected to Bharat from Amazon.comBharat:Hello German , my name is Bharat . I'm here to help you today.Me:Hello, Brahat, glad to see youDo you understand my problem?Bharat:So this issue is related to Amazon app promotional credit , right ?Me:Yes, youre rightBharat:Could you please tell me the exact amount for this promotional credit ?Me:I has reffered 5 friends, 5 dollars for each, so it should be 25 dollarsBharat:German , when did you invited your friends to use Amazon’s mobile shopping app ?Me:About a month agoBharat:Have your friends placed any order from that account ?Me:Yes, they areBharat:After the contact accepts the invite and makes a purchase for the first time in the mobile shopping app, then you'll receive $5 credit 7-10 business days after the order is shipped.Me:But their orders shipped about two weeks ago, sirBharat:Could you please provide me the email address for these accounts , so that I can make notes for this and then I will issue $25 promo for this .Me:I dont know their emails, only namesBharat:German , in this case , please confirm me their email address associated with their Amazon account , only after that I can issue $25 promo credit to your account .Me:Sir, I previously contacted with support with this situationmaybe you will make an exception for valuable customer?Bharat:Okay German , as one time exception I am issuing $25 as a good will gesture .ПХАХАХАХ БЛЯТЬ он даже не чекнул предыдущий диалога там была двадцатка Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
EvilSunRise #2730 27 сентября 2016 ЭхВезёт вам(( Бедный евилсанрайс,его уже и к глорам альянса припихивали,теперь он навибой R.I.P. Legends Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
umad #2731 27 сентября 2016 (изменено) ваще да, уже 2 из 2, легкий полтинникДОЛБОЕБЫ ЗАЧЕМ МНЕ ОЧЕРЕДНОЙ РАГНАРОС Изменено 27 сентября 2016 пользователем umad Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Kulturträger #2732 27 сентября 2016 мне индус сказал что баланс который он добавил нигде не отображаетсяменя троллят? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Nazgaard #2733 27 сентября 2016 мне индус сказал что баланс который он добавил нигде не отображается меня троллят?дадави на негоон деньги себе спиздил(не рофл) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Kulturträger #2734 27 сентября 2016 обокрал ублюдок сука? а еще имя индийское поставил, думал пошло дело свою нацию грабить пездос Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Nazgaard #2735 27 сентября 2016 Ну ты чекай баланс всегдаесли нету то говори что как мне проверить егоони реально пиздятя до упора давлю всегда Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Kulturträger #2736 27 сентября 2016 where i can check my balance? in what page? Abdul Muqtadir: Promotional balance cant be seen but when you place any next order with shipped and sold by amazon item it will automatically get applied and you can see then вот это сучара, надо в саппорт на вора жаловаться теперь? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Nazgaard #2737 27 сентября 2016 Ну обратись к некст и скажи бабки не пришли меня наебалиI've issued a $20 promotional certificate to your Amazon.com accountSeemsGood Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
EvilSunRise #2738 27 сентября 2016 Да блятьЧто ты им такое пишешьПиздец Бедный евилсанрайс,его уже и к глорам альянса припихивали,теперь он навибой R.I.P. Legends Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Nazgaard #2739 27 сентября 2016 Хз, ничего чего бы вы не писали Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
EvilSunRise #2740 27 сентября 2016 Полностью скинь плиз Бедный евилсанрайс,его уже и к глорам альянса припихивали,теперь он навибой R.I.P. Legends Поделиться сообщением Ссылка на сообщение