Перейти к публикации
  • Сейчас на странице   Всего пользователей: 3   (0 пользователей, 3 гостя)

fayde

Speed.int (ex-Kaipi): Disbanded

Рекомендованные сообщения

^ с чего ты решил, что его кикнул именно ее, дауненок, в тиме есть еще 2 игрока-фата и бон, которые могли не согласиться с решением капитана, но либо они сами захотели их кикнуть/промолчали

Поделиться сообщением

короче, я был уверен, что у старых С9 был прямой инвайт на ТИ5

сейчас черт знает

Для тех, кто пишет транслитом

x_7ccdd47d.jpg

<p>

Поделиться сообщением

' timestamp='1421171515' post='15381112']

сейчас черт знает

ЧЕТ ВГОЛОС :lol: :lol: :lol:

весь год призовые места 3-2-1

и блядь не дадут инвайт

Пая жалко что кикнули, норм спейс криэйтор, а вот ауи мне всегда не нравился.

"Taiga is best waifu"

"deal with it"

PS "you are kicked from c9"

:trollface:

Поделиться сообщением

>плд спейскриэтил-если только фидом

Поделиться сообщением

' timestamp='1421171515' post='15381112']

сейчас черт знает

да офк прямой будет из европы и америки щас кроме них и сикритов нет никого)

с таким маленьким кол-вом тим прямой инвайт нави получат, вангую

Поделиться сообщением

everyone kick ee = #1 TI

ee kick everyone = #16 TI

mark my words kappa2.gif

bbb182c62738a26a8f380c60f964310e.jpg1343109921_14.jpg3facefd57999cae3940cea915b0c21a8.jpg

Поделиться сообщением

Месяц назад писал, что саппорты в С9 просто говнари (ауи - это керри, а как сап он говно, ну а пирог вообще параша), а мне сразу полфорума отписало, типа они боги. В итоге Энви меня послушал и послал этот шлак куда подальше. Ещё бы Фату набрить, но он может в тимтолках шарит и поэтому полезен.

Скрытый текст

uZuPYNI.gifFGdiSFv.gifFHBgk29.gif

ПРОШУ СДЕЛАТЬ РЕПОРТ НЕМЕДЛЕННО тут:

https://i.imgur.com/ztBHRmM.png

Поделиться сообщением

(изменено)

Месяц назад писал, что саппорты в С9 просто говнари (ауи - это керри, а как сап он говно, ну а пирог вообще параша), а мне сразу полфорума отписало, типа они боги. В итоге Энви меня послушал и послал этот шлак куда подальше. Ещё бы Фату набрить, но он может в тимтолках шарит и поэтому полезен.

Все верно, Адмирал Шэдоублейд умеет только микрить, при этом отыгрывая как дцп огрызок порой в тимфайтах. Про пая и говорить не стоит. Так что сейчас у с9 шансов намного больше на победу.

Изменено пользователем Wondervicce

Dort wo wir aufgewachsen sind schlug man sich die Augen blau.

Поделиться сообщением

надеюсь, бывшие фнатики не зашкварятся об ее

Поделиться сообщением

офк, ведь у бывших фанатиков так много побед и славы, ну и их не кикают отовсюду через месяц :rickroll:

плохая замена, но лучше игроков в еу просто напросто НЕТУ

Поделиться сообщением

не уважать солнцеликого в 2015, мдауш

Поделиться сообщением

как же он мразь со скади в жопе

tumblr_l8rqt9cWXj1qzqe90o1_500.gif

tumblr_m18me4lET01qbymseo2_r1_500.gif

tumblr_nwqjin7jGn1sq16fso1_400.gif

2.gif?extra=aLofV55qImbkxI2qts-KKB12RiSeYqEXoYIneGJuK0Huk4k-I9oK95BrCm5YvQ15Y3fwwH3VTlMIoJ83AVIOKCACpyvxBA

Поделиться сообщением

команда плавно плывет к ег в очко

Поделиться сообщением

Верю, что когда-нибудь гЕЕний поднимет аегу над головой и уйдет в закат :spydance:

Поделиться сообщением

Была уже одна команда, которая нахватала вторых мест в сезоне после ТИ. :hmm:

Dort wo wir aufgewachsen sind schlug man sich die Augen blau.

Поделиться сообщением

Бля изза ебучего бана пропустил всю драму.

Короче получается что Артизи с Заем уебали с Ег в сикрет, Пупей попросил принять бомжей в С9, а ауи и пай должны были быть в ЕГ

Короче пиздец.

Если вспомнить Кайпи, то Джеки сделал так же с Арайзом и Бабаром, поменял их на Артизи с КВМ.

Так что это не впервые.

Моя команда по спасению мира

cba5ba8324.jpg

SuiC9de Squad RIP 2015

[media=]

[/media]

Возмездие на Prodota.ru

53de63bf76.jpg

Поделиться сообщением

(изменено)

http://www.reddit.co...s_on_the_drama/

читаем

тут оказывается вот что:

After MLG Columbus I focused on school, ignoring that I would continue playing Dota competitively. MLG ignited a fire within me to Dota in the future. Before that I wasn't sure if I'd play Dota. I was still a school boy and my mom pressured me to go to school.

A couple of months later, Alex Garfield messaged me in Dec. 2014. EG was changing rosters. He wanted to form a team. He presented me two options. He wanted me on the team for sure as the star player. A Na version and a Euro version.

The NA version would have Fear and Universe, but he's understand if I don't want them. The last two were for us to choose. The Euro team he was in talks with Kky and Puppey. They showed interest in playing with RTZ and I want to say Pie and someone else. They wanted to form under EG but Euro, like Alliance.

I was going to do it. I was really ready to do it, but Pie didn't want to leave his team. He talked to Envy. Someone told Envy, I don't recall who (maybe me?). The proposition was instantly denied when Pie said no. there was not team without Pie.

Wait, Jacky is messaging me. He's saying he was there in the same room as Pie when Alex was talking to Pie about the Euro team.

Хз я еще больше зауважал Пайлайдая после этого.

We did some online matches and I went to San Francisco with Fear and Universe. We bootcamped and played scrims and in the middle of a scrim Fear couldn't really play. He had pain in his arm. He called it quits for the scrim, but we realized that he was unable to play at StarLadder. We needed a standin.

At the time Mason was our standin if Fear had doctor's appointments. Mason had some exams so we picked up Envy for the tournament. This was cool for me, because I wanted to play with Envy. I wanted to join C9. I didn't want to pressure him though. If they wanted to invite me, they knew they were getting a high school kid. Since they didn't, I knew they didn't want a high school kid. They wanted full dedication. I was a bit upset since I wanted to play with those guys, but I'm over it now.

:sad: :sad: :sad: :sad: :cry:

I think we beat Navi on our first match, and then we lost to somebody. In the winner bracket- wait, I need to make sure I'm talking about the right match. We played Alliance. This was the infamous RTZ ember. The hero was considered imbalanced, but there were ways to beat it. I 100% agree that he was broken at the time, but I played really really poorly. My ember was the worst shit I ever saw. I have on excuses for why I played that terrible. Envy fucking carried us. I was so dissapointed, emo and shit, but Envy was 1v5ing with Luna. He made game winning calls. I 100% give Envy the credit for that game. without him we'd have lost for sure.

:cry: :cry: :cry:

бля будто вчера было :pray:

Изменено пользователем fayde

cba5ba8324.jpg

SuiC9de Squad RIP 2015

[media=]

[/media]

Возмездие на Prodota.ru

53de63bf76.jpg

Поделиться сообщением

(изменено)

Then we were not sure if playing with Fear for TI was the right choice. I talked to Envy if he would join if we had a spot and he said no. So we didn't even bother going after him.

We asked NoTail. Ice ice ice. They all said no. Then we just decided Fear over Mason because there some issues on our team. With players on our team.

Alright, Envy wants to make it clear that I after him and called him an idiot for not joining EG. I did that. Sorry Jacky Mao.

:sad:

I forgot to mention. After Zai said no, Theeban asked me if I wanted to join with Zai. After thinking and talking to my team, I decided no we should not do this. They went on to play with Misery and NoTail. Then we played that VP.Polar match, I thought we were a new team to destroy everyone again. Then we fucking lost. In the worst manner.

ну все мы помним ту игру бо5 в дотапит

я тогда так сгорел :palevo: :palevo:

Изменено пользователем fayde

cba5ba8324.jpg

SuiC9de Squad RIP 2015

[media=]

[/media]

Возмездие на Prodota.ru

53de63bf76.jpg

Поделиться сообщением

Сам с собой общается, Боже... :lol:

Поделиться сообщением

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.

• Создать...