SpiceIsNice #2561 26 сентября 2016 Oves Mohammed:Could you please help me with the e-mail address of your friends you referred?Me:Yeah, sure.tvoyasestrashluha@uebok.comandindiyasoset@gmail.comOves Mohammed:Thank you so much. Please allow me to check the details.ПОШЕЛ НАХУЙ ЫЫВЫВФЦКЕГШФЩ098ГЩШФОВДЛЖЭ fru_garaj, Sharlang, Веточка- и 1 другому понравилось это Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Rilay #2563 26 сентября 2016 Me: I am referred 4 friends who have bought the product on the Amazon site, but its like I still didnt get my bonus and I dont know why. Can you help me somehow?You are now connected to Philip from Amazon.comPhilip: Hello, my name is Philip. I'm here to help you today.I am sorry to hear that you haven't received the bonus.Please provide me with the email address of your friends.Me: Feruchi@yopmail.com balikm2@yopmail.com kmm0004@mail.ru solevayablya@yopmail.comPhilip: No need to worry at all, I have issued the promotional certificates to your account.Is there anything else I can do for you today?Me: How much u issued?Philip: $20Me: Oh thankaU are the greatPhilip: You are welcome Forsen SpiceIsNice понравилось это Лучший юзер — Rilay Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
EvilSunRise #2564 26 сентября 2016 Oves Mohammed:Could you please help me with the e-mail address of your friends you referred? Me:Yeah, sure.tvoyasestrashluha@uebok.comandindiyasoset@gmail.comOves Mohammed:[/size]Thank you so much. Please allow me to check the details.[/size]ПОШЕЛ НАХУЙ ЫЫВЫВФЦКЕГШФЩ098ГЩШФОВДЛЖЭ[/size] Бедный евилсанрайс,его уже и к глорам альянса припихивали,теперь он навибой R.I.P. Legends Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Sharlang #2565 26 сентября 2016 I would need their email .I would need their email .I would need their email .I would need their email . Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
EvilSunRise #2567 26 сентября 2016 Ты реально не человекПожалей нас ( Бедный евилсанрайс,его уже и к глорам альянса припихивали,теперь он навибой R.I.P. Legends Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Nazgaard #2568 26 сентября 2016 АХААХАХАХААХАХАХАХАХХАХААХААХАХАХАА Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Edge. #2569 26 сентября 2016 это удаление Edge#2172 bnet уебу Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
EvilSunRise #2571 26 сентября 2016 это удаление Бедный евилсанрайс,его уже и к глорам альянса припихивали,теперь он навибой R.I.P. Legends Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
mazt3r #2572 26 сентября 2016 <практика в Оксфорде<I am referred Ты че, рофлишь, рилай? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
SpiceIsNice #2575 26 сентября 2016 Eqbal Sukhvinder:Hello, my name is Eqbal Sukhvinder. I'm here to help you today.знакомый индус Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
EvilSunRise #2576 26 сентября 2016 Какой же рофловыц топан получился Бедный евилсанрайс,его уже и к глорам альянса припихивали,теперь он навибой R.I.P. Legends Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Sharlang #2577 26 сентября 2016 ДАЖЕ ЭТО БЛЯТЬ НЕ РАСЩЕДРИЛО ИХ СУКИ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Astoo #2578 26 сентября 2016 Eqbal Sukhvinder:Hello, my name is Eqbal Sukhvinder. I'm here to help you today.знакомый индуствоя авка и твои посты просто 10/10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Digray #2580 26 сентября 2016 ебать тяжелейшая 15 ин май лайф, скинул бы вам чат, там пиздец минут 30 я с индусом воевал, но на радостях чат офнул( Поделиться сообщением Ссылка на сообщение