AxeL228 #2641 26 сентября 2016 Christina:Thank you please give me a moment while I check on this for you okay.Promotional certificate has been issued. I am happy to help you today, is there anything else you will like me to assist you with I will be more than happy to?Me:how many ?Christina:$5 promo credit. за 4 инвайтановенькая чтоле Christina:I am sorry only it only distribute once per account. что то новенькое? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Nazgaard #2643 26 сентября 2016 не, мне так говорили еще давно и давали токо 5Do not worry Lena I am issuing you a $20 as a promotional certificate in your account. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Edge. #2644 26 сентября 2016 да вы ахуелия им что только не писал сегоднявы хоть успешные пасты скидывайте Edge#2172 bnet уебу Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
SpiceIsNice #2646 26 сентября 2016 Me:Hello, Rajat. I'm Vladik. How are you?Okay Rajat. Let's be serious.We are doing serious things here.Only.Serious.Things.I've invited 4 friends a month ago and didn't get anything but my friends got their 5$,Could you help me please?Because you and me doing serious things right now.Serious.Things. бля вот я спросил как тыи он ниче не писали пока я ему писал все эти вещион не шелохнулся ни разуты че охуел там Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Kulturträger #2647 26 сентября 2016 бля мне даже 5 не даютпиздят про физикал ордер по кд Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
KOТ #2648 26 сентября 2016 Чепушило обещал мне 20$ , а кинул 10$ Я теперь по советам рилая чекаю счет в конце ну ок сказал чот про лимит и в течении суток дадут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
RayplusOne #2649 26 сентября 2016 James:Hello, my name is James. I'm here to help you today.Hi Raiji. If I m3ay Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
KPoTuHa #2650 26 сентября 2016 Тупая сука Ангел даже не сказала про физикал ордер но денег не дала. Завтра буду траить типа они в край охуели. Where is my mind? http://steamcommunit...561198055009772 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
SpiceIsNice #2651 26 сентября 2016 Anyway.Thank you, Rajat.You're serious man doing serious things.Serious. Man.Doing. Serious. Things.Rajat Chandrakant:No. ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Nazgaard #2652 26 сентября 2016 Anyway.Thank you, Rajat.You're serious man doing serious things.Serious. Man.Doing. Serious. Things.Rajat Chandrakant:No. ? я к нему раз 5 попадал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
KOТ #2654 26 сентября 2016 Была в друиде месяца 2 назадсейчас нет Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
RayplusOne #2655 26 сентября 2016 Pranav:Please do not worry here I will issue you promo for the amount of your referral credit. There is a technical issue so the amount wasn't credited to you.Походу рили на практике у них такие неполадки имеются Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
EvilSunRise #2656 26 сентября 2016 Лучше оставить Бедный евилсанрайс,его уже и к глорам альянса припихивали,теперь он навибой R.I.P. Legends Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Digray #2657 26 сентября 2016 You are now connected to Prudhvi from Amazon.comPrudhvi: Hello, my name is Prudhvi. I'm here to help you today. Me: Hello Prudhvi. the thing is I am reffered 4 friends, after that they made a purchases 2 month ago, but i still didnt get my reward unfortunately. Maybe system error or smth. Can you help me? Prudhvi: A member of our Primary team will need to help you with this. Please stay connected while I transfer the chat. One of our representatives will assist you shortly. A Customer Service Associate will be with you in a moment.You are now connected to Shalaka from Amazon.comShalaka: I'm Shalaka and I'm here to help you today. Me: hi So u understood my issue? Shalaka: please allow me a minute and I will issue the promo certificate. Me: ok Shalaka: Promotional certificate has been issued. Me: 5$ for each? Shalaka: yes $20 total Me: ok thanks a lot легчайшие под чай со свежей булкой хлеба Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
SpiceIsNice #2658 26 сентября 2016 10$ за 2 дня найснадеюсь завтра будет сменаPranav:Please do not worry here I will issue you promo for the amount of your referral credit. There is a technical issue so the amount wasn't credited to you.бля шалаки не видел ни разу а он всем бабки дает Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Nazgaard #2659 26 сентября 2016 походу из за нас они думают что это техникал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение