Rilay #2821 27 сентября 2016 ОФК на эти деньги лучше пожрать чем в хс пакичи открывать Лучший юзер — Rilay Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Rilay #2823 27 сентября 2016 Ночью у всех изи лут пока я сплю Лучший юзер — Rilay Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Astoo #2824 27 сентября 2016 проверил почту. На все 20 акков написали стену текста как инвайтить друзей Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Rilay #2825 27 сентября 2016 Пиздец в чате уебки не дают денег в т ф Лучший юзер — Rilay Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Francyz #2826 27 сентября 2016 уже 10 раз все просят мыла 1 же сообщением, и чекают ^ MAL Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
SpiceIsNice #2827 27 сентября 2016 Abhishek: Walter I see that one of the email address you provided is not valid and you other friend has not yet placed an physical order for $10 or more. That's the reason you have not received your referral credits.In order to get the referral credits your friends need to place an physical order or $10 or more.Me:Disappears! It ceases to exist without me. No, you clearly don't know who you're talking to, so let me clue you in. I am not in danger, Abhishek. I am the danger. A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I AM THE ONE WHO KNOCKS!Abhishek:In this case, to help you as an One-time exception I'll add $5 referral credits from my behalf. would that be helpful?Me:Yes, it would. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Astoo #2828 27 сентября 2016 Abhishek: Walter I see that one of the email address you provided is not valid and you other friend has not yet placed an physical order for $10 or more. That's the reason you have not received your referral credits.In order to get the referral credits your friends need to place an physical order or $10 or more.Me:Disappears! It ceases to exist without me. No, you clearly don't know who you're talking to, so let me clue you in. I am not in danger, Abhishek. I am the danger. A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I AM THE ONE WHO KNOCKS!Abhishek:In this case, to help you as an One-time exception I'll add $5 referral credits from my behalf. would that be helpful?Me:Yes, it would. проснулись улыбнулись Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
creolod #2829 27 сентября 2016 ^батя хз как вы получаете деньги, это лак какой-то судя по всему или что?абсолютно все индусы включают шерлоков и полностью чекают всю инфу, тут даже не помогают почты от акков, с которых рли были физикал заказы, но не по инвайту Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
whohoo #2830 27 сентября 2016 меня даже не пересылают . ну траев 20 всего через впн с новых акковможет это мало. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
topdeck(net) #2831 27 сентября 2016 Debolina: I have checked the account details and the Orders history of the Referrals. They have placed only Digital Orders . Me: So? Debolina: for getting the referral bonus the referrals should place a physical order worth $10 or more and once the first order is shipped it gets credited in your account automatically in 7 days . Me: Digital orders not money? Debolina: So I kindly request you to ask your referral to place a physical order worth $10 or more and enjoy the benefit of referral bonus. Me: Ah I see Then fuck you Indian whore Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
AxeL228 #2832 27 сентября 2016 Ну ты и мразь фу бля Z-t-1-m-Q и creolod понравилось это Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
SpiceIsNice #2833 27 сентября 2016 Mansi:Thank you for the details as I checked you have used a temporary email service which will be no longer valid more than 8 days,In this case,Let me for forwarded this matter to our hight authority to check for the details. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
kora081 #2834 27 сентября 2016 На что еще можно тратить деньжата?Если только цифровые покупки, должна быть возможность брать игры в стиме хотя бы Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Z-t-1-m-Q #2835 27 сентября 2016 амазон это своя система вообще, какой еще стим PROFIT Velen There is a rainbow in the sky Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
SpiceIsNice #2836 27 сентября 2016 ля пытался дожать с 5 до 10 бачейкакой-то индус отжал 5уебок Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Z-t-1-m-Q #2837 27 сентября 2016 жадность фраера сгубила PROFIT Velen There is a rainbow in the sky Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
topdeck(net) #2838 27 сентября 2016 раз 5 пробовал седня, чет вепри одни. вчера 1 попытка - 1 попадание. вечерком мб новые подъедут, не паханые Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Cavalera_Alex #2840 27 сентября 2016 пришла паста на 10 мыл ГЫГЫ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение