Перейти к публикации
  • Сейчас на странице   Всего пользователей: 0   (0 пользователей, 0 гостей)

Jinx

Amazon Халява

Рекомендованные сообщения

ОФК на эти деньги лучше пожрать чем в хс пакичи открывать

Лучший юзер — Rilay

Поделиться сообщением

как ночная рыбалка?

Поделиться сообщением

Ночью у всех изи лут пока я сплю

Лучший юзер — Rilay

Поделиться сообщением

проверил почту. На все 20 акков написали стену текста как инвайтить друзей 

Поделиться сообщением

Пиздец в чате уебки не дают денег в т ф

Лучший юзер — Rilay

Поделиться сообщением

уже 10 раз все просят мыла 1 же сообщением, и чекают  :fffuuu:

3OIa1QO.png6jSMoWW.png8froW7E.png

^

MAL

Поделиться сообщением

Abhishek:  Walter I see that one of the email address you provided is not valid and you other friend has not yet placed an physical order for $10 or more. That's the reason you have not received your referral credits.

In order to get the referral credits your friends need to place an physical order or $10 or more.

Me:Disappears! It ceases to exist without me. No, you clearly don't know who you're talking to, so let me clue you in. I am not in danger, Abhishek. I am the danger. A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I AM THE ONE WHO KNOCKS!

Abhishek:In this case, to help you as an One-time exception I'll add $5 referral credits from my behalf. would that be helpful?

Me:Yes, it would.

:trollface: 

Поделиться сообщением

Abhishek:  Walter I see that one of the email address you provided is not valid and you other friend has not yet placed an physical order for $10 or more. That's the reason you have not received your referral credits.
In order to get the referral credits your friends need to place an physical order or $10 or more.
Me:Disappears! It ceases to exist without me. No, you clearly don't know who you're talking to, so let me clue you in. I am not in danger, Abhishek. I am the danger. A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I AM THE ONE WHO KNOCKS!
Abhishek:In this case, to help you as an One-time exception I'll add $5 referral credits from my behalf. would that be helpful?
Me:Yes, it would.
:trollface: 

проснулись улыбнулись  :lol:  :lol:  :lol:

Поделиться сообщением

^батя  :pray:

хз как вы получаете деньги, это лак какой-то судя по всему или что?

абсолютно все индусы включают шерлоков и полностью чекают всю инфу, тут даже не помогают почты от акков, с которых рли были физикал заказы, но не по инвайту

Поделиться сообщением

меня даже не пересылают  :trollface:. ну траев 20 всего через впн с новых акков

может это мало.

d3e161920332.jpg

Поделиться сообщением

Debolina: I have checked the account details and the Orders history of the Referrals.
They have placed only Digital Orders .
Me: So?
Debolina: for getting the referral bonus the referrals should place a physical order worth $10 or more and once the first order is shipped it gets credited in your account automatically in 7 days .
Me: Digital orders not money?
Debolina: So I kindly request you to ask your referral to place a physical order worth $10 or more and enjoy the benefit of referral bonus.
Me: Ah I see

Then fuck you Indian whore

Поделиться сообщением

Mansi:Thank you for the details as I checked you have used a temporary email service which will be no longer valid more than 8 days,In this case,Let me for forwarded this matter to our hight authority to check for the details.

Поделиться сообщением

На что еще можно тратить деньжата?
Если только цифровые покупки, должна быть возможность брать игры в стиме хотя бы

Поделиться сообщением

амазон это своя система вообще, какой еще стим  :lol:  :trollface:

hs228.png
PROFIT Velen

1jYI7i0.jpg

There is a rainbow in the sky

sun.gif     rainbowsmile.gif

Поделиться сообщением

ля пытался дожать с 5 до 10 бачей

какой-то индус отжал 5

уебок

Поделиться сообщением

жадность фраера сгубила  :rickroll:

hs228.png
PROFIT Velen

1jYI7i0.jpg

There is a rainbow in the sky

sun.gif     rainbowsmile.gif

Поделиться сообщением

раз 5 пробовал седня, чет вепри одни. вчера 1 попытка - 1 попадание. вечерком мб новые подъедут, не паханые

Поделиться сообщением

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.

• Создать...