SpiceIsNice #3282 27 сентября 2016 ля ебаный рави опять попался ну еп тваю матьдайте шалаку или еще кого-нибудь кто сразу вместо хелоу напишет АЙВ ИШУЕД Ю 20$ ПРОМОRavi:Thanks.этот уебок анманерный даже не написал дайте мне 2 минуты я чекну почты ?????????????? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Astoo #3283 27 сентября 2016 ля ебаный рави опять попался ну еп тваю матьдайте шалаку или еще кого-нибудь кто сразу вместо хелоу напишет АЙВ ИШУЕД Ю 20$ ПРОМОRavi:Thanks.этот уебок анманерный даже не написал дайте мне 2 минуты я чекну почты ??????????????накидай ему хуев в переписку Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Sharlang #3285 27 сентября 2016 я так понял, норм челов в гифт отделе не осталосьб Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
SpiceIsNice #3286 27 сентября 2016 я так понял, норм челов не осталосьб Me:Hello. I have reffered 4 friends through the Amazon app. Then they made purchases a month ago, but I still didn't get my reward unfortunately.You are now connected to Ravi from Amazon.comRavi:Hello Cairne, my name is Ravi. I'm here to help you today.I'm really sorry to hear that you haven't received your credit yet.Could you please help me with your friends email address?Me:Sure.feruchi@yopmail.com balikm2@yopmail.com kmm0004@mail.ru solevayablya@yopmail.comRavi:Thanks.I can see after the contact accepts the invite and makes a purchase for the first time in the mobile shopping app, then you'll receive $5 credit 7-10 business days after the order is shipped.Me:Ravi! You are not fit to rule the Amazon!Ravi:I'm sorry for any inconvenience caused.In addition to our large selection, one of the benefits we try very hard to offer our customers is convenience.I'm very sorry for the inconvenience you experienced in this case.Me:Disappears! It ceases to exist without me. No, you clearly don't know who you're talking to, so let me clue you in. I am not in danger, Ravi. I am the danger. A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I am the one who knocks! Sharlang, KOТ и Digray понравилось это Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
AxeL228 #3289 27 сентября 2016 Thank you Tim.May you ask them there address designated in there account.I see. Just try let them know that your referral needs there informationand let them assure that it will be securedOr just try to ask themif they order physical item not digital.Kathleen:Nothing to worry just ask them if they already order a physical item.Kathleen:May you ask the name of the item that they order? рофлит Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
kora081 #3290 27 сентября 2016 Дайте нубам тоже фармануть. Я за сегодня 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
SpiceIsNice #3291 27 сентября 2016 they ordered your mother's pussy son of a bitch хуя 5 бачей пришло бтв Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
KOТ #3292 27 сентября 2016 Дайте нубам тоже фармануть. Я за сегодня 0Окей Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
kora081 #3293 27 сентября 2016 Дайте нубам тоже фармануть. Я за сегодня 0Окей У меня там -3.Я за голду покупал сегодня =/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Immolate #3294 27 сентября 2016 Мажоры у которых миллиард долларов и миллион пыли, давайте чтоли развлекайте народ, Может розыгрыши тут устроите типо я загадал число 1-30 кто первый угадает получит аккаунт с 20 баксами или что-то типо того Это веселее чем дрочить на количество пыли. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Sharlang #3295 27 сентября 2016 Ласт трай и я спать (даю дорогу молодым) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
kora081 #3296 27 сентября 2016 Ласт трай и я спать (даю дорогу молодым)Да как это происходит? В лучшем случае мне пишут: "To help you with this issue of credit, I'll forward this issue to our promo and marketing team.So that they will help you and reply within 24 hours", Но и тут все равно я в итоге ничего не получаю Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
KPoTuHa #3300 27 сентября 2016 Блять, на Вивека попал Where is my mind? http://steamcommunit...561198055009772 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение