Перейти к публикации
  • Сейчас на странице   Всего пользователей: 0   (0 пользователей, 0 гостей)

Jinx

Amazon Халява

Рекомендованные сообщения

короче абузка, кидаете им эту хуйню, если спросят от кого пишете cs-reply@amazon.com, обычно нахуй шлют, типа мы ничего не слали, но разок выдали полтишок, так что хз, процент успеха пока не особо

I received this email from customer support, but didn't get anything.

Hello,

We occasionally offer promotional certificates to potential customers or to select existing customers, to encourage them to shop at Amazon.com.

The promotion to receive a $50.00 gift card when spending $50.00 at our website was offered by invitation only to a limited group of customers, and is valid only for the e-mail addresses to which it was sent. We regret that we cannot extend this offer to other customers.

However, in appreciation of your valuable business, we've decided to waive this restriction. I'm including a $50.00 promotional certificate for future use on our website. This promotional certificate has already been redeemed to your account, and will be applied to your next order automatically--you'll see it during checkout. You don't need to enter a claim code.

поподробней плс

Поделиться сообщением

куда подробнее? кидаешь пасту из оффтопа и ждешь, накинут или нет, там могут спросить откуда пришло и когда пришло, пишешь любое время, сегодняшнее число и мыльник их cs-reply@amazon.com

LittlePlanet понравилось это

Поделиться сообщением

зачем вы пишите по 10 бачей если им похуй сколько отправлять, я меньше 40 не прошу вобще

Потому что я хочу отложить акки с 10 на будущих героев и акции. А получив любую сумму больше я сразу въебу Ее на 15+ паков на жадничах.

_cbdbfca6669e759fb9602588b4e65b3e.gif?noht=1

Where is my mind?

%D0%B3%D0%B8%D1%84%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-448531.gif

http://steamcommunit...561198055009772

Поделиться сообщением

зачем вы пишите по 10 бачей если им похуй сколько отправлять, я меньше 40 не прошу вобще

Потому что я хочу отложить акки с 10 на будущих героев и акции. А получив любую сумму больше я сразу въебу Ее на 15+ паков на жадничах.

понимаешь что это может прогореть (абуз) и все бабосы вернут обратно. А те на которые купишьт паки не вернут никак 

Поделиться сообщением

Vivek:
Hello, my name is Vivek. I'm here to help you today.
Me:
Hi vivek
can u help me ?
I have some problem with referral
I've invited friends in a few past months, but after they received orders, I havent received any rewards for using my referral code
Vivek:
Are you referring to Amazon App referrals, Michelle
Me:
yes
Vivek:
Could you confirm me the total number of referrals you've sent, Michelle
Me:
4
Vivek:
Could you please confirm if you've checked with them, if they've previously installed Amazon app or possess Amazon account prior to accepting your referral, Michelle
Me:
yes they told me that already recived goods
I shared my promocode a month ago
Vivek:
Ok.
Just a moment while I check for the details.
Me:
sure
Vivek:
Thanks for waiting.
I've tried to check the details, but was unable to confirm exact reason.
Under the circumstances, I've now added $20.00 promotional certificate to your Amazon.com account.
This can be used on future purchase of eligible items sold and shipped by Amazon
Me:
Thank you
when I can use it ?
Vivek:
This promotional balance doesn't appear in Your Account (you'll only see gift card balances there).
Your available balance appears in the payment section when you place a qualifying order for new items shipped and sold by Amazon.com. Eligible funds will be automatically applied to your qualifying order.
To view the Terms and Conditions for using your promotional funds, go to our Help pages:
http://www.amazon.com/gp/help/customer/...(See full link)
Me:
Thank you for help
have a nice day

остались еще компетентные сотрудники

ya-ebashu© ImbaQ

Поделиться сообщением

Меньше чем за сутки получил 100, открыл полностью каражан и 30 пакцов открыл, каааайф

Ещё 40 осталось

-Я дьявол и я пришёл делать дьявольскую работу
-Нее, у тебя тупее имя было

Поделиться сообщением

Prathamesh:Anna , I'm unable to see the above said e-mail in this account , I request you to please check and confirm .

Хуйня пока твой абуз

Поделиться сообщением

ну я говорил, что не очень, один раз всего дали, челик даже не чекал нихуя, грит no worries и выдал даллары

Поделиться сообщением

ну я говорил, что не очень, один раз всего дали, челик даже не чекал нихуя, грит no worries и выдал даллары

мне кинули ссылку на фишинговые емейлы и скамеров  :trollface:

Поделиться сообщением

сделал опечатку в имени Debolina --- сразу послала нахуй :lol:  :lol:  :lol:  щшщшщшщшшшшщшщшщшщшщшщ

Поделиться сообщением

че как улов, бродяги?)

hs228.png
PROFIT Velen

1jYI7i0.jpg

There is a rainbow in the sky

sun.gif     rainbowsmile.gif

Поделиться сообщением

10+10+20 полутал за ночь

покупаю паки турнира, эпики норм сыпет недостающие  :buba:

hs228.png
PROFIT Velen

1jYI7i0.jpg

Поделиться сообщением

сделал опечатку в имени Debolina --- сразу послала нахуй :lol:  :lol:  :lol:  щшщшщшщшшшшщшщшщшщшщшщ

я с ней только что общался

мне кажется из за этого :rickroll:

Поделиться сообщением

Upon checking on our system we haven't you the email message. The e-mail message you received wasn't from Amazon.com. For your protection, do not respond to it, and do not open any attachments or click any links it contains.

уже второй раз это говорят 

Поделиться сообщением

Debolina:Gera, just proceed to the check out page and let me know if you can see the credit getting applied.

что она хочет?непонял

Поделиться сообщением

чекни типо, пришел тебе кредит или нет

hs228.png
PROFIT Velen

1jYI7i0.jpg

Поделиться сообщением

(изменено)

короче зтимк опередил

хуйня с емейлом не прокатила с первого раза

Изменено пользователем say_lapata_plz

ya-ebashu© ImbaQ

Поделиться сообщением

(изменено)

Debolina:Gera, just proceed to the check out page and let me know if you can see the credit getting applied.

что она хочет?непонял

98264ebfb9974ab13ce55cc051862d16.png

Изменено пользователем trueStrike

Поделиться сообщением

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.

• Создать...