Перейти к публикации
  • Сейчас на странице   Всего пользователей: 0   (0 пользователей, 0 гостей)

kraskaaaa

Игра престолов / Game of Thrones т.12

Рекомендованные сообщения

неужели так просто  zatrolka_tupostu

Поделиться сообщением

Это не топик по игре престолов, а какой то портал в петлю времени, каждый раз когда захожу, одни и те же пасты, одни и те же слова(ебаклак). Мартину надо новую книгу написать: "Песнь ебаклаков с продоты и жирух с бара"

Это все миньетчик.

Поделиться сообщением

(изменено)

я смотрю на вас всех и понимаю, насколько все плохо с обществом

неужели так просто взять и смотреть сериал, наслаждаясь каждым моментом дорогостоящего блокбастера, и лучшего сериала этого десятилетия по крайней мере?

зачем как старые бабки искать несоответствия в мелочах, выискивать в каждой щели какие-то выдуманные недостатки

шоураннеры старались для ВАС, а ВЫ не цените их труд

просто плюете в душу и им, и актерам, при этом смотря серии БЕСПЛАТНО

отбросы общества, забывшие что такое человечность, погрязшие в самоуверенной наглости, что им не угодили

плебеи, не понимающие замыслов творца, с полным отсутствием художественного вкуса

хоть один из вас способен снять хороший фильм, сериал, нарисовать картину или хотя бы написать осмысленный пост, а не испражнения больного хейтера?

НЕТ

Я смотрю на вас всех и понимаю, насколько плохо сообщество.

Легко ли смотреть и смотреть сериалы, наслаждаться каждым моментом дорогими блокбастерами и лучшими эпизодами хотя бы десятилетия?

Почему, как старомодная бабушка, тривиально искать противоречия и искать воображаемые недостатки в каждой дыре

Бегуны попробовали, а ты не поблагодарил их за работу

Просто плевать на его душу и его актеров.

Остатки общества, которые забыли человечество, страдают от определенного высокомерия недовольства.

Полное отсутствие художественных пристрастий у плебеев, не понимающих идеи автора

По крайней мере, один из вас может создать хороший фильм, сериал, нарисовать или, по крайней мере, написать информативные статьи, но разве это не дурацкое дерьмо?

Нет.

Изменено пользователем Mustache

Поделиться сообщением

Стали забывать

Серія найкраща з 8 сезону, але антілогічная пиздец, вона мені сподобалася ОФК, тому що я книги не читав, мега багато Сіриків, як папанізі не дивився. Але навіть я помічаю не логічно в вчинках. Чому Дайнеріс різко стала ебануться на всю голову, якщо в минулому сезоні вона була нормальною. Чому хтось не підводив до того, що у неї снісёт дах. Чому спочатку вона хотів взяти гавань без смертей, а коли вбили 1 ебучій подружку, вона поїхала мозком. Хтось скаже "Всіх її рідних розебалі папаністери, зрадив Варіс, зрадив Джоні Мёртивий сніг, ще й подружку уебал, дракон ріпнулся вона в тільта у неї дипресия і їй похуй на все" в принципа воно то так .Могу навіть приклад уебать. Коли ти ставки ставешь, все Лузан, закидаєш ще бабок, Лузан все за 1 ставку і при цьому у тебе більше немає грошей на хавку у тебе лузстрік в доті, на тебе агрятся родаки, ти сьогодні хуево поїв і тебе ще потрібно йти кудись куди ти не хочеш, можна так згореть, до тла просто АЛЕ Є 1 АЛЕ, вона сама говорила, що контролює себе, так що б не стати такою, як її батя, якщо у мене таке було, я б все одно себе законтроліть, Еніва, я б знайшов тисячу доводів, що б не уебать людей. Але я реаліст і я розумію, що сценарист клав хуй на дипресий і сказань раніше пікнти, він подумав, ніхуя Серсея уебала подружку і тепер Денічька зловила тільт і розебала гавань. Тепер про пліт Армор. Дивіться впрінципе 5 серія саме за сценарієм дивує пиздец, якщо абстрогіроватся від інших серій, як еденічние історія, вона не погана, красиво і несподівано вбиває героїв, а головне брутально. Гав гавича пизда шкода ОФК. Але породжує нові рофли, по типу пліт армора на Ар'є. Якщо вони вже почали всіх хуяріть .Та і сезон останній. Ви вдумайтеся, як би було ахуенно, якби Арью, уебал датракіец або бездоганний, бо подумав, що вона роботяга з гавані .Я наприклад до кінця думав, що так і буде, але на жаль вона Доджетом весь вогонь, через сцену непритомніє. А все тому що сценаристу захотілося нагнати саспенсу, але на жаль вона потрібна для 6 серії. Впрінципе серсо розпісана не погано, я б напрмер думав аналогічно їй, тільки ще й шлях до відступу зробив. ОФК вона подумала, Що вони виграють, тому що раз 1 Дракошу уебал на ізічах, значить і некст не змусить себе довго чекати. Але сценарій вже написаний і на жаль, на ізічах 2 дракон не вмре бо їм же треба зробити з Денічькі злодійку, уебать місто датракійцамі не страшно, а дракон це вже зовсім інше, як кораблі не уебал дракона, чому в вона не могла зробити те ж саме в плошлой серії, чому вона так боялася за дракона в полшлой, а в цій вона впевнена, що він не помре, чому не зробити обладунок для дракона, мабуть тому що це потрібно расспісовать все, думати, а кой хуй це робити, якщо роботяги Еніва все за сценариста захуярят. Тепер знову до Серсее, я счтаю, що потрібно було зробити так, що б вона билася, як в миша в клітка, а в результаті все звелося до лав сторі з Джеймічем, якого не вбили вбили, тому що вже режесёр подумав навіщо хуй цього ноунеуйму Інста добити Джеймі, він же ще в некст сцені потрібен, нехай посидить, віддихаєтеся почекає поки Джеймі меч знайде, потім ще нехай убёт його. І це все при тому ви вдумайтеся .Як було написано в сценарії. Джеймі і ноунейм, нахуй не кому не потрібний, зустрічаються в одному і тому ж місці в один і той же час. У місці, про яке ноу нейм не знає, тому що в гавані вері мало, як він туди доплив на кой хуй він туди плив. Мабуть Джеймі Стрім без затримки, а ноунейм - це muteallchat14 з вх і він його заснайпіл, але Джеймі на Скіла, навіть будучи калікою захуяріл чітера, і герічно загинув на топ 40. Здавалося б Сірий Червакічь бездоганний, у нього немає почуттів, немає страху і взагалі він все життя контроль себе і він ідеальний преслужнік, але хуй він клав на все, Мёртового Снегіча не слухає, Честі не має вбивати беззбройних. Коротше з впрінципе адекватного чола, яким двіжат накази і витримка, прівратілась в злодеіча і no honor уебал .Убіл людей, які й близько не причетні до смерті Місдеіанськой з острова твістів. Не зрозуміло чому Варіс вбив сам себе, чому якщо він робив все на благо, він не вивів на прістол Неда старка, він теж був ахуенно правителем, Джон Мёрвий Сніг, це той же Нед Старк, вони навіть зовні схожі чимось. Всі герої чомусь мовчать, що вона ебанулся. Мабуть сценарист їм сказав, Що рот можна відкривати в 6 серії тільки, а поки ебало позакривали .А тепер Логіка до глобал Сюжету. Дайнеріс хоче стати Королевою, тому що у неї є на це все права, до того, як вона дізналася про Мертвому Снігу Давакіне, вона знає, що її підтримають всі крім півночі (тому що сервер визнає тільки своїх) і гавань у Сенсі, соотвецтвуют, їй потрібно підтримка півночі і захопити гавань без смертей це була її найголовніша мета. Та блять у неї навіть в ніку написано розрушітельніца ланцюгів. Те-є вона проебала північ, тому що вона монарх і хуй вона клала на північ, а все потрібно було дати північ урбанізм - + це не складно зробити Джона Давакіна Королем півночі. І просто почекати поддержіке всіх і залишиться тільки розебать гавань у них часу безліч, вони в гавані в кут Загнаність, у них тільки голден знайти і все, більше нікого, Так блять просто придумайте стратегію і все за рік за 2, за 3 неважливо, вони само не убіжат .Але як же ебать, екшон ж потрібно захуяріть, а то рейтенгі НЕ зберемо. Вообщем це все, якщо щось забув поправте мене. І не пишіть мені за пунктуацію каліграфія, я хуй покладав на ці правила, я пиши так, як хочу, а ви ебание раби системи, людці, пишіть, так як всі, як вам велено, покидьки. 

0e5062b3d9.png

Поделиться сообщением

I look at you all and understand how bad things are with society

Is it really so easy to take and watch a series, enjoying every moment of an expensive blockbuster, and the best series of this decade at least?

why, like old grandmas, to look for inconsistencies in trifles, to look for some imaginary flaws in each gap

show runners tried for YOU, and YOU do not appreciate their work

just spit into the soul of both them and the actors, while watching the series for FREE

the dregs of society, which have forgotten what is humanity, mired in self-confident arrogance, that they were not pleased

plebeians who do not understand the ideas of the creator, with a complete lack of artistic taste

at least one of you is able to make a good movie, series, draw a picture, or at least write a meaningful post, and not the feces of a sick hayter?

NOT

Скрытый текст

image.png.6059eb09694ca0fd1663e894bffc47c3.png

Поделиться сообщением

Я гляджу на цябе ўсё і ведаю, як дрэнна таварыства.
Лёгка глядзець і глядзець тэлевізар, атрымліваць асалоду ад кожным імгненнем дарагіх блокбастараў і лепшых кампанентаў, па меншай меры, дзесяць гадоў?
Чаму, што старамодны бабуля, яна трывіяльная шукаць супярэчнасці і шукаю ўяўныя дэфекты ў кожнай лунцы
Шоў бегуноў паспрабаваць і вы не шануеце сваю працу
Проста плюнуць у яго душы і яго акцёраў.
Рэшткі грамадства, якія забыліся чалавецтва, пакутуюць ад некаторага фанабэрыстасці незадаволенасці.
Адсутнасць поўнага мастацкага густу плебеямі, якія не разумеюць ідэі аўтара
Па меншай меры адзін з вас можа зрабіць добры фільм, стварыў серыю, маляваць, ці, па меншай меры, пісаць інфарматыўныя артыкулы, але не балюча дзярмо?
Няма.

Поделиться сообщением

зашел почитать горение ебаклаков,а тут со своими пастами ебутся  pepehands

1387716870_1460857623.gif    

Поделиться сообщением

Какие же уебища тупоголовые сидят в топике ИП, ноют про хуевых сценаристов, а сами 10 страниц копипастят ебучую пасту, ха сука вот это смешно и оригинально, ржака хохотам, вот мы пиздатые, в 10000 раз бы лучше сценарий сделали, КАПИПАСТИМ

vinny_kz понравилось это

Поделиться сообщением

Серія найкраща з 8 сезону, але антілогічная пиздец, вона мені сподобалася ОФК, тому що я книги не читав, мега багато Сіриків, як папанізі не дивився. Але навіть я помічаю не логічно в вчинках. Чому Дайнеріс різко стала ебануться на всю голову, якщо в минулому сезоні вона була нормальною. Чому хтось не підводив до того, що у неї снісёт дах. Чому спочатку вона хотів взяти гавань без смертей, а коли вбили 1 ебучій подружку, вона поїхала мозком. Хтось скаже "Всіх її рідних розебалі папаністери, зрадив Варіс, зрадив Джоні Мёртивий сніг, ще й подружку уебал, дракон ріпнулся вона в тільта у неї дипресия і їй похуй на все" в принципа воно то так .Могу навіть приклад уебать. Коли ти ставки ставешь, все Лузан, закидаєш ще бабок, Лузан все за 1 ставку і при цьому у тебе більше немає грошей на хавку у тебе лузстрік в доті, на тебе агрятся родаки, ти сьогодні хуево поїв і тебе ще потрібно йти кудись куди ти не хочеш, можна так згореть, до тла просто АЛЕ Є 1 АЛЕ, вона сама говорила, що контролює себе, так що б не стати такою, як її батя, якщо у мене таке було, я б все одно себе законтроліть, Еніва, я б знайшов тисячу доводів, що б не уебать людей. Але я реаліст і я розумію, що сценарист клав хуй на дипресий і сказань раніше пікнти, він подумав, ніхуя Серсея уебала подружку і тепер Денічька зловила тільт і розебала гавань. Тепер про пліт Армор. Дивіться впрінципе 5 серія саме за сценарієм дивує пиздец, якщо абстрогіроватся від інших серій, як еденічние історія, вона не погана, красиво і несподівано вбиває героїв, а головне брутально. Гав гавича пизда шкода ОФК. Але породжує нові рофли, по типу пліт армора на Ар'є. Якщо вони вже почали всіх хуяріть .Та і сезон останній. Ви вдумайтеся, як би було ахуенно, якби Арью, уебал датракіец або бездоганний, бо подумав, що вона роботяга з гавані .Я наприклад до кінця думав, що так і буде, але на жаль вона Доджетом весь вогонь, через сцену непритомніє. А все тому що сценаристу захотілося нагнати саспенсу, але на жаль вона потрібна для 6 серії. Впрінципе серсо розпісана не погано, я б напрмер думав аналогічно їй, тільки ще й шлях до відступу зробив. ОФК вона подумала, Що вони виграють, тому що раз 1 Дракошу уебал на ізічах, значить і некст не змусить себе довго чекати. Але сценарій вже написаний і на жаль, на ізічах 2 дракон не вмре бо їм же треба зробити з Денічькі злодійку, уебать місто датракійцамі не страшно, а дракон це вже зовсім інше, як кораблі не уебал дракона, чому в вона не могла зробити те ж саме в плошлой серії, чому вона так боялася за дракона в полшлой, а в цій вона впевнена, що він не помре, чому не зробити обладунок для дракона, мабуть тому що це потрібно расспісовать все, думати, а кой хуй це робити, якщо роботяги Еніва все за сценариста захуярят. Тепер знову до Серсее, я счтаю, що потрібно було зробити так, що б вона билася, як в миша в клітка, а в результаті все звелося до лав сторі з Джеймічем, якого не вбили вбили, тому що вже режесёр подумав навіщо хуй цього ноунеуйму Інста добити Джеймі, він же ще в некст сцені потрібен, нехай посидить, віддихаєтеся почекає поки Джеймі меч знайде, потім ще нехай убёт його. І це все при тому ви вдумайтеся .Як було написано в сценарії. Джеймі і ноунейм, нахуй не кому не потрібний, зустрічаються в одному і тому ж місці в один і той же час. У місці, про яке ноу нейм не знає, тому що в гавані вері мало, як він туди доплив на кой хуй він туди плив. Мабуть Джеймі Стрім без затримки, а ноунейм - це muteallchat14 з вх і він його заснайпіл, але Джеймі на Скіла, навіть будучи калікою захуяріл чітера, і герічно загинув на топ 40. Здавалося б Сірий Червакічь бездоганний, у нього немає почуттів, немає страху і взагалі він все життя контроль себе і він ідеальний преслужнік, але хуй він клав на все, Мёртового Снегіча не слухає, Честі не має вбивати беззбройних. Коротше з впрінципе адекватного чола, яким двіжат накази і витримка, прівратілась в злодеіча і no honor уебал .Убіл людей, які й близько не причетні до смерті Місдеіанськой з острова твістів. Не зрозуміло чому Варіс вбив сам себе, чому якщо він робив все на благо, він не вивів на прістол Неда старка, він теж був ахуенно правителем, Джон Мёрвий Сніг, це той же Нед Старк, вони навіть зовні схожі чимось. Всі герої чомусь мовчать, що вона ебанулся. Мабуть сценарист їм сказав, Що рот можна відкривати в 6 серії тільки, а поки ебало позакривали .А тепер Логіка до глобал Сюжету. Дайнеріс хоче стати Королевою, тому що у неї є на це все права, до того, як вона дізналася про Мертвому Снігу Давакіне, вона знає, що її підтримають всі крім півночі (тому що сервер визнає тільки своїх) і гавань у Сенсі, соотвецтвуют, їй потрібно підтримка півночі і захопити гавань без смертей це була її найголовніша мета. Та блять у неї навіть в ніку написано розрушітельніца ланцюгів. Те-є вона проебала північ, тому що вона монарх і хуй вона клала на північ, а все потрібно було дати північ урбанізм - + це не складно зробити Джона Давакіна Королем півночі. І просто почекати поддержіке всіх і залишиться тільки розебать гавань у них часу безліч, вони в гавані в кут Загнаність, у них тільки голден знайти і все, більше нікого, Так блять просто придумайте стратегію і все за рік за 2, за 3 неважливо, вони само не убіжат .Але як же ебать, екшон ж потрібно захуяріть, а то рейтенгі НЕ зберемо. Вообщем це все, якщо щось забув поправте мене. І не пишіть мені за пунктуацію каліграфія, я хуй покладав на ці правила, я пиши так, як хочу, а ви ебание раби системи, людці, пишіть, так як всі, як вам велено, покидьки. 

Поделиться сообщением

Не понимаю че вы тут все ноете, им нравится... Show must go on  :buba:

post-210984-0-41948600-1557778670_thumb.jpg

seefly понравилось это

Поделиться сообщением

смотрю на реакцию этих жирух, когда на фоне их любимой хуемрази Сноу происходит взрыв.

они орут во все горло "НЕТ! УХОДИ ОТ ТУДА!". Зато потом придут домой и будут гонять хумразей по всему интернету, лол

Блин, а челы в баре просто ваще пиздец, рили куколдбар

Поделиться сообщением

я скоро наверно зафоршу его на стримах и скажу что я придумал а все кто говорят его - меня повторяют

иронично что его придумал твой хейтерок

Как же смешно наблюдать за горением ебаклаков уже на протяжении шести дней. Походу Мелиссандра перед смертью все таки ещё одну магию кастанула, другого объяснения не вижу. Хорошо быть адекватным человеком, видящим как недостатки, так и плюсы, а не дефолт максималистом с пд, который критикует все не идеальное и не оправдавшее ЕГО ожидания (вообще все)

Мне похуй на папаню =)

я скоро наверно зафоршу его на стримах и скажу что я придумал а все кто говорят его - меня повторяют

сосёшь малой

https://i110.fastpic.ru/big/2019/0513/ed/8a636ff04efd86602c4b14273937abed.png

Поделиться сообщением

помоему чел какой-то раньше тебя пасту придумал, N0More вроде

N0More понравилось это

Поделиться сообщением

(изменено)

я гляджу на вас усіх і разумею, наколькі ўсё дрэнна з грамадствам
няўжо так проста ўзяць і глядзець серыял, атрымліваючы асалоду ад кожным момантам дарагога блокбастэра, і лепшага серыяла гэтага дзесяцігоддзя па меншай меры?
навошта як старыя бабкі шукаць неадпаведнасці ў дробязях, вышукваць у кожнай шчыліны нейкія выдуманыя недахопы
шоураннеры стараліся для ВАС, а ВЫ ня шануеце іх праца
проста плюяце ў душу і ім, і акцёрам, пры гэтым гледзячы серыі БЯСПЛАТНА

адкіды грамадства, якія забыліся што такое чалавечнасць, якія завязлі ў самаўпэўненай нахабства, што ім не дагадзілі плебеі, не разумеюць задум творцы, з поўнай адсутнасцю мастацкага густу хоць адзін з вас здольны зняць добры фільм, серыял, намаляваць карціну ці хаця б напісаць асэнсаваны пост, а не спаражнення хворага хейтера? НЕ

Изменено пользователем abbracadabra

Поделиться сообщением

он мб чё-то и придумал, но паста про ебаклака - моя, ровно как и про "вы только вдумайтесь"

ECLiPSE23 понравилось это

Поделиться сообщением

我看著你們所有人,了解社會有多糟糕

是否真的很容易拍攝並觀看一系列節目,享受昂貴大片的每一刻,以及至少這十年中最好的系列?

為什麼像老奶奶一樣,尋找瑣事中的不一致,尋找每個缺口中的一些想像中的缺陷

表演跑步者為你而努力,你並不欣賞他們的工作

只是吐出他們和演員的靈魂,同時免費觀看系列

那些已經忘記了人性的社會渣滓陷入了自信的傲慢之中,他們並不高興

不理解創作者思想的平民,完全缺乏藝術品味

你們中至少有一個人能夠製作一部好電影,連續劇,畫一幅畫,或者至少寫一篇有意義的帖子,而不是生病的干擾者的糞便?

沒有

Поделиться сообщением

Зеленоволосая из бара прей

3OIa1QO.png6jSMoWW.png8froW7E.png

^

MAL

Поделиться сообщением

он мб чё-то и придумал, но паста про ебаклака - моя, ровно как и про "вы только вдумайтесь"

когда новые шедевры

Поделиться сообщением

0YQIvTu.png

Поделиться сообщением

(изменено)

Виталик придумал ебаклака

post-215232-0-49108400-1557779335_thumb.png

Изменено пользователем Diazepam12

Поделиться сообщением

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.

• Создать...