Перейти к публикации
  • Сейчас на странице   Всего пользователей: 3   (0 пользователей, 3 гостя)

Snob

Diablo II: Disconnected

Где  

40 пользователей проголосовало

У вас нет прав на голосование в этом опросе, или на просмотр результатов опроса. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь для голосования в опросе.

Рекомендованные сообщения

А кто не ждет. У меня уже 64 гига оперативки в ноуте

32 оказалось мало для 7ми окон

Tony and Friends - моя компания по бустингу в разных онлайн играх. 3-20 баксов в час в зависимости от скила и заказа.

кто лизал клитор миллионам девчонок в дрожащих лучах заката, просыпался с красным лицом и снова лизал клитор заре, и светил своей задницей возле сараев и голый купался в пруду.(с)
пруф что я олдскул - funkyimg.com/i/2QixB.png | акки на пд начиная с самого первого - DestRuBat0r, KlonD90(друг дал погонять), Sweet_Melony, YYF, Zenit4ik! и другие.   https://allmylinks.com/quadrotonyda

Поделиться сообщением

QuadroTony написал 14 часов назад:

Хз зачем тебе это надо. 
Но у меня в планах купить комп и добить до 20-30 окон.

а то был основной ноут, взял ещё второй ноут. Оперативки нормально так на каждом но тянут не больше 4ех окон каждый.

все таки лучше бы сразу пк брал.

есть инфа что ладдер будет или до 25 декабря или 28 февраля 

Dota-%D1%84%D1%8D%D0%BD%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D1%8B-%D0%B3%D0%B8%D1%84%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-1610476.gif

Поделиться сообщением

да к сезону вообще мало людей останется играть скорее всего. сейчас уже людей немного играет.

Колы я выросту - то хочу буты такым як я

5c8bbc85b99e.gif

годные смайлы

Поделиться сообщением

QuadroTony написал 05.12.2021 в 17:30:

дебс пропиши Enable-MMAgent -pc

ПОДПИСЬ ОХРАНЯЕТСЯ СВИРЕПЫМИ КРОВОЖАДНЫМИ КАПИБАРАМИ

КАПИБАРЫ.jpg

Поделиться сообщением

дебич неграмотный, это не поможет

Tony and Friends - моя компания по бустингу в разных онлайн играх. 3-20 баксов в час в зависимости от скила и заказа.

кто лизал клитор миллионам девчонок в дрожащих лучах заката, просыпался с красным лицом и снова лизал клитор заре, и светил своей задницей возле сараев и голый купался в пруду.(с)
пруф что я олдскул - funkyimg.com/i/2QixB.png | акки на пд начиная с самого первого - DestRuBat0r, KlonD90(друг дал погонять), Sweet_Melony, YYF, Zenit4ik! и другие.   https://allmylinks.com/quadrotonyda

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

ну такое. в принципе в диабле сорка имбалансна из-за телепорта. 

да и вообще лайтинг сорка наверное лучший персонаж. 

5c8bbc85b99e.gif

годные смайлы

Поделиться сообщением

rubish написал 2 часа назад:

Лайтинг сорка - лучший.

лайтинг ес сорка - самый лучший.

но как бы, это и самый дорогой в игре персонаж.

Третий по пиздатости идёт хамер пал.

у него больше живучесть.

он дешевле.

у него комфортный мф.

но он медленее.

потом по пиздатости идёт амка. По цене она такая же как и лайтинг ес сорка. Да и пиздатая тоже. Но тут кому как нравится.

и да, это рейтинг для героев для игры на 8ппл. Если брать 1-3ппл - то паладин сместится на топ1-2, и в рейтинг войдёт ассасинка с некром.

Dota-%D1%84%D1%8D%D0%BD%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D1%8B-%D0%B3%D0%B8%D1%84%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-1610476.gif

Поделиться сообщением

tyti_fryti написал 10 часов назад:
rubish написал 12 часов назад:

Лайтинг сорка - лучший.

лайтинг ес сорка - самый лучший.

но как бы, это и самый дорогой в игре персонаж.

Третий по пиздатости идёт хамер пал.

у него больше живучесть.

он дешевле.

у него комфортный мф.

но он медленее.

потом по пиздатости идёт амка. По цене она такая же как и лайтинг ес сорка. Да и пиздатая тоже. Но тут кому как нравится.

и да, это рейтинг для героев для игры на 8ппл. Если брать 1-3ппл - то паладин сместится на топ1-2, и в рейтинг войдёт ассасинка с некром.

да прекрати. сорка даже до инфинити нормально мфит. тому же палу нужен ber jah просто чтобы начать мфить.

ну и той же амазонке кроме инфинити нужна еще и энигма (просто чтобы мерка к мобам двигать), но при этом такой каст рейт, что ты разве что речки будешь им перепрыгивать. ну и паладин не может фармить баала

5c8bbc85b99e.gif

годные смайлы

Поделиться сообщением

Загальна інформація
Розробники вважають, що сезон повинен тривати 4 місяці. Три місяці як у Diablo III занадто мало, а шість місяців як у Diablo II Classic занадто довго.
У прийдешньому рейтинговому сезоні будуть додані нові рунні слова. У майбутніх сезонах можуть додати більше рунних слів.
Після завершення сезону нові рунні слова стануть доступні в нерейтинговому режимі гри.
У майбутніх сезонах можуть з'явиться нові унікальні механіки.
Коли сезон закінчиться, персонажі будуть перенесені в нерейтинговий режим гри. Предмети будуть знаходитися в схованці в трьох спеціальних вкладках, в які не можна нічого покласти, але з яких можна діставати предмети, що вже знаходяться там. Предмети в спеціальних вкладках схованки пролежать 3 місяці, після чого будуть видалені.
Перед виходом оновлення 2.4 на PTR розробники протестують стабільність серверів.
Зміни класів не остаточні і будуть тестуватися в оновленні 2.4 на PTR.
Розробники поки не планують додавати більше слотів для персонажів або вкладок схованки.
Розробники поки не планують додавати нові унікальні предмети.
Розробники поки не планують посилювати рідко використовувані унікальні предмети.
Розробники поки не планують додавати фільтр видобутку.
На PTR будуть тестувати зміни балансу, особливо в PvP на низькому рівні.
Для зручності тестування на PTR можуть бути додані прокачані та екіпіровані шаблонні персонажі.
Розробники хочуть, щоб у гравців було більше варіантів розвитку персонажів, для чого вони планують підсилювати слабкі і рідко використовувані вміння.
Розробники вважають, що «Було б здорово мати більше босів або ендгейм контенту», але поки не планують це додавати в гру.
Рівень монстрів у деяких необов'язкових локаціях буде збільшено, особливо на високих рівнях складності.
У локацію «Узилище Ненависті» тепер можна потрапити тільки знищивши «Сферу Підпорядкування».
Розробники посилено борються з усіма видами ботів у грі.
Розробники поки не планують вносити зміни в систему крафта.
Розробники вивчають зміну призову клону Diablo, щоб зробити його більш доступним гравцям.
Однакові руни і дорогоцінне каміння точно не буду складатися в одній комірці, але можлива поява спеціальної вкладки схованки для них у майбутньому.
Описи вмінь класів будуть покращені.

Зміни балансу класів

Амазонка
Вміння «Проколювання» не залежатиме від рейтингу атаки. «Проколювання» сповільнюватиме ворогів під час удару.
Швидкість анімації застосування вміння «Кращий захист» буде збільшена.
Вміння раннього рівня, які стають неактуальними до кінця гри, отримають більше уваги.
Витрати мани на застосування деяких умінь будуть переглянуті.
Радіус застосування вміння «Внутрішній зір» буде збільшено.
Вміння «Уповільнення снарядів» буде поліпшено.
Час відновлення «Валькірії» буде зменшено.
Уміння «Уникнути», «Ухилення» і «Вислизання» будуть поліпшені.
Буде скориговано масштабування (шкоди, витрати мани) умінь з категорії «Луки і арбалети», щоб стрільба залишалася ефективною на високих рівнях складності.
Частина вмінь стане менш залежною від бонусів, які дають інші вміння. Це дозволить гравцям вільніше розподіляти очки вмінь.

Ассасін
Уміння з категорії «Бойові мистецтва» будуть посилені. Завершальні прийоми тепер витрачатимуть один заряд за одне використання.
Накопичувальні заряди вміння будуть наносити більше шкоди.
Вогнем і блискавкою пастки, що завдають шкоди, будуть посилені, збільшено шкоди і бонуси до урону від інших умінь (додатково до вже наявних).
Вміння «Літаючий клинок» отримуватиме бонуси до шкоди від інших умінь (додатково до вже наявних).
Вміння «Крижані клинки» отримуватиме бонуси до шкоди від інших умінь (додатково до вже наявних).

Варвар
Вміння «Стрибок» і «Удар у стрибку» будуть поліпшені.
Вміння «Вихор» поки залишиться без змін.
Вміння з категорії «Бойові кличі» будуть посилені, щоб залишатися ефективними на високих рівнях складності.
Вміння «Берсерк» отримуватиме бонуси до шкоди від інших умінь (додатково до вже наявних).
Вміння «Пошук зелій» і «Лякаючий тотем» будуть поліпшені, щоб гравці вкладали в них більше очок умінь.
Вміння «Майстер метальної зброї» додаватиме шанс пробити ціль наскрізь.
Вміння «Подвійний кидок» і «Лють» будуть посилені.
Вміння «Лють» отримуватиме бонуси від вміння «Підвищена витривалість».

Чарівниця
Вміння «Кільце льоду» буде покращено.
Вміння «Крижаний обладунок», «Морозний обладунок» і «Крижаний обладунок» будуть більше відрізнятися один від одного.
Рідко використовувані вміння з категорій «Магія вогню» («Гідра», «Інферно», «Вогняний слід») і «Магія блискавки» отримуватимуть більше бонусів від інших умінь.
Вміння «Вогняний слід» буде завдавати більше шкоди і збільшувати швидкість пересування персонажа.
Вміння «Кільце блискавок» буде покращено.
Вміння «Гроза» буде змінено.
Вміння «Інферно» стане більш контрольованим.
Вміння «Гідра» отримає обмеження на кількість призваних гідр, при цьому час затримки при застосуванні вміння буде видалено.

Друїд
Вогнем вміння, що завдають шкоди, буде покращено (збільшено масштабування додаткової фізичної шкоди).
Вміння «Арктичний вітер» буде поліпшено, буде отримувати бонуси до шкоди від інших умінь (додатково до вже наявних) і стане більш контрольованим.
Вміння «Вигляд вовка» даватиме більше рейтингу атаки.
Вміння «Вогняні кігті» буде завдавати додаткової фізичної шкоди і отримувати більше бонусів від інших умінь.
Вміння «Вигляд вовка» і «Вигляд ведмедя» отримають більший бонус до шкоди і рейтингу атаки.
Покликані супутники більше не матимуть випадкову кількість здоров'я.
«Ворони» будуть поліпшені.
«Примарний вовк» і «Лютий вовк» будуть завдавати більше шкоди.
«Примарний вовк» завдаватиме шкоди від льоду.
«Деревний дух», «Терновий дух» і «Серце росомахи» отримають опір фізичній уроні.
«Терновий дух» буде покращений.
При зміні вигляду друїд зможе використовувати вміння деякі допоміжні вміння, наприклад «Ураганний обладунок».
"Сонячна лоза", "Трупна лоза" і Отруйна лоза "будуть поліпшені.

Некромант
Вміння «Скелет-маг» буде завдавати більше шкоди.
«Вогняний голем» і «Кров'яний голем» будуть завдавати більше шкоди.
«Шипи» «Залізного голему» будуть поліпшені.
Кістяні вміння з категорії «Отрути і кістки» будуть поліпшені.
Вміння «Кістяний обладунок» поглинатиме більше шкоди.
Вміння «Немічність» буде покращено.
Уміння з категорії «Прислужники» не поліпшуватимуться для початкових етапів гри.

Паладін
Вміння «Заряд Світу» буде отримувати більше бонусів від інших умінь і шанс пробити ціль наскрізь.
Вміння «Довжань небес» отримає зменшення часу затримки при застосуванні і стане більш контрольованим.
Вміння з категорії «Бойові аури» будуть поліпшені, щоб бути актуальними на пізніх етапах гри. Ефективність аур, що завдають шкоди, буде поліпшена, а збиток залежатиме від відстані до мети.
Вміння «Шипи» буде змінено, щоб завдавати значної шкоди на пізніх етапах гри.

Найманці
Розробники вважають, що найманці з Акта II не потребують посилення.
Найманці з Акта I отримають нове дистанційне вміння, що завдає шкоди по площі.
Найманці з Акта II з усіма шістьма варіантами аур будуть доступні на всіх рівнях складності.
Найманці з Акта III будуть посилені.
Найманці з Акту V будуть посилені і отримають вміння «Бойовий археолог».
Нові рунні слова створюються з урахуванням їх малої корисності для використання найманцями з Акта II.

Рунні слова, рецепти хорадримського куба і екіпірування
Будуть додані нові рецепти для хорадримського куба, що дозволяють покращувати якість комплектних предметів.
Деякі нові рунні слова доповнюють зміни класів і найманців.
Деякі рідко використовувані руни тепер будуть більш корисними (можливо, Зод і Чам).
Нових рун не буде, тільки нові рунічні слова, особливо для 40 - 60 рівня.
Деякі рідко використовувані комплектні предмети будуть поліпшені, але не до рівня унікальних предметів.
Деякі бонуси комплектних предметів («Діти Бул-Катосу») будуть змінені.
Для рейтингового сезону будуть додані рунні слова Plague і Pattern. Вони були у файлах гри, але ніколи не використовувалися.

Поделиться сообщением

о под баф аси на ветку с комбой завезли пушечку

очень сильно хотят чтобы она заиграла на чем то кроме трап

Поделиться сообщением

и нахуя ты это скинул

Поделиться сообщением

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

Загрузка...

• Создать...