Перейти к публикации
  • Сейчас на странице   Всего пользователей: 1   (0 пользователей, 1 гость)

Kant

Президент в амулете. Украина, т. 71

Пукан  

282 пользователя проголосовало

У вас нет прав на голосование в этом опросе, или на просмотр результатов опроса. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь для голосования в опросе.

Рекомендованные сообщения

Медведчук заботится о бабушках донбасса

Поделиться сообщением

Спочатку удар по незалежності НБУ, зараз черговий наїзд на НАБУ і судова псевдореформа. Кожна ця дія - плювок в меморандум з МВФ, підписаний Зеленським.

Цитата

“Питання цього законопроєкту зависло на місяць у повітрі лише тому, що його заблокував Зеленський, розуміючи необхідність траншу МВФ. Однак, коли країна отримала транш, Зеленський знову повернувся ідеї наступу на НАБУ та його незалежність”

если зеля занимается такой шляпой, то дела у нас мягко говоря не очень. Как же Колома ебёт зелю :pray::pray:

ea169763c37e18ae8f4f1cc8acbc9661.jpg

w7ROXKSJ8d0.jpg

Кубанський урок для України – про те, як легко втратити свою ідентичність і розчинитися в іншому народі, якщо не приділяти цьому уваги і не дбати про власну культуру, освіту, традиції, мову та історію.

Поделиться сообщением

Смешно как у дибилского горит что банки гонтареаой/ахметки получили дешевые бабки и купили овгз, а его хозяин без банка не может этого сделать :onneponimaet:

Поделиться сообщением

меморандум с МВФ важная вещь, в него плевать нельзя 

верю в щедрость джуса

Поделиться сообщением

Кастрюлеголовый Киев :pepehands:

За результатами опитування центру Разумкова у червні-липні 2020 року, майже 44% респондентів готові підтримати мера Києва Віталія Кличка на чергових виборах міського голови.

Джерело: результати опитування центру Разумкова з 20 червня по 2 липня 2020 року

Дослівно: "Якби найближчим часом проходили вибори Київського міського голови, найбільшу підтримку виборців на них отримав би чинний мер Віталій Кличко — за нього готові проголосувати 36% усіх опитаних, або 44% тих, хто готовий взяти участь у виборах і визначився, за кого з кандидатів голосуватиме.

На другому місці за рівнем електоральної підтримки — Андрій Пальчевський (відповідно 9% і 11%), далі йдуть Віктор Ляшко (відповідно 8% і 6%), Ігор Смешко (відповідно 4% і 5%)".

Поделиться сообщением

AugustXD написал 3 часа назад:

Не, реформа Супрун - это рили гениально. Просто такой легчайший способ выпилить чернь, у которой теперь нет денег на лечение, а если они выделяют свои сбережения на него, то теряют в еде и возможной одежде, ухудшая своё здоровье, что приходится ещё чаще обращаться в больницу.

Просто гениальный капиталистический ход, и это даже не Кремль. Или Ульяночка - агент?

у черни и раньше не было денег на лечение

Колы я выросту - то хочу буты такым як я

5c8bbc85b99e.gif

годные смайлы

Поделиться сообщением

Я хз

Гордится заявлением депутатки которая на прикормке у Кремля и говорить смотрите в ЕС отреагировали))))

Поделиться сообщением

не знаю на счет "весна прийде саджати будемо", но уверен в "шарий придет, вас всех вьебет"

Ліванці — молодці? Або Ліван як приклад

Цитата

Що сталося з країною за 4 місяці після оголошення дефолту і чому не варто повторювати цей досвід. (рос)

w7ROXKSJ8d0.jpg

Кубанський урок для України – про те, як легко втратити свою ідентичність і розчинитися в іншому народі, якщо не приділяти цьому уваги і не дбати про власну культуру, освіту, традиції, мову та історію.

Поделиться сообщением

Пукан написал 15 минут назад:

когда прислуживал другим хозяевам

лол, каким другим? у во сволота, шария и даже тебя один заказчик 

Поделиться сообщением

SJl1k написал 1 час назад:

пояснительную бригаду с Конституцией Украины. Срочно.

"22 июня". Чи покарають медведчуківців за розпалювання ворожнечі?

Цитата

Якщо він не лох...

Тоді медведчуківці можуть сісти на 8 років.

Пам'ятаєте, що Порошенку світить 161-а стаття КК за розпалювання релігійної ворожнечі. За Томос.

За ефір від 22 червня "Чому почалася війна?" медведчуківцям теж можна пред'явити 161-у за розпалювання національної ворожнечі. До того ж, пункт 3-й "дії, які вчинений організованою групою осіб". Від 5 до 8 років позбавлення волі.

Щоб не забути учасників цього трешу, які мають стати свідками по справі (а далі – в залежності від міцності яєць "не лохів"): Піховшек, Добкін, Олена Бондаренко, Кива, Павленко та Загородний з ЗаЖОП, Бужанський та Верещук зі "Слуги народу", Савченко (та сама) та інші.

Показать больше  

или вот еще

Медведчук засвітив офшорну компанію з яхтою за 200 млн доларів

Цитата

Народний депутат Віктор Медведчук задекларував офшорну компанію Fregata Marine Ltd, якій належить одна з найдорожчих у світі яхт – Royal Romance орієнтовною вартістю $200 млн. Саму яхту нардеп не задекларував, що може бути порушенням законодавства.

Цитата

Відтак недекларування рекордно дорогої яхти Медведчуком має стати підставою для перевірки НАЗК і НАБУ.

как считаете, проверят?  Мне кажется забудут.

этой новости почти месяц

ля какая

c8c664ccfd9ffaf1d4bd6e537a1e2dbf.jpg

Уверен,что такая нужная структура,как набу,не закроет на это глаза и будет накажет коррупционера

Поделиться сообщением

cпустя пару часов, вечерние новости: бойовики знову обстріляли наші позиції:palevo: 2 тараси загинули 5 поранено:hohol: днр порушують мінськ

Поделиться сообщением

нормально

Ec4Ry7fXoAMXB7c?format=jpg&name=small

w7ROXKSJ8d0.jpg

Поделиться сообщением

3 канала не помогают захватить столицу

Остается надеятся на победу в ватных регионах ухо востока

За результатами опитування центру Разумкова у червні-липні 2020 року, якби найближчим часом відбулися вибори до Київської міськради, найбільшу підтримку отримали б партії "Європейська солідарність" та "Слуга народу".

Поделиться сообщением

Как же изи для рината леонидовича:EZ: слик готовься платить донецкому герцогу

НКРЭ повысила тариф на передачу электроэнергии для НЭК "Укрэнерго" на 54,6% (с 155,4 гривен до 240,23 гривен за мегаватт-час без НДС). 

Поделиться сообщением

Пані Ульяна який у вас нікнейм на пд?

Поделиться сообщением

(изменено)
Lore написал 10 минут назад:

Уляна — ім’я, в якому не потрібно ставити м’який знак. Підозрюю, що багато людей робить це з огляду на написання цього імені в російському варіанті. Згідно з українським правописом правильно писати Уляна, без м‘якого знака. Різні мови — різні імена. Навіть коли ви пишете моє ім'я російською, правильно писати Уляна.

Изменено пользователем SJl1k

w7ROXKSJ8d0.jpg

Поделиться сообщением

healms понравилось это

Я за окончание спецоперации и за дружбу с Украиной 

Скрытый текст

CGIhP7E.png

Поделиться сообщением

SJl1k said 3 minutes ago:
Lore said 10 minutes ago:

Уляна — ім’я, в якому не потрібно ставити м’який знак. Підозрюю, що багато людей робить це з огляду на написання цього імені в російському варіанті. Згідно з українським правописом правильно писати Уляна, без м‘якого знака. Різні мови — різні імена. Навіть коли ви пишете моє ім'я російською, правильно писати Уляна.

вибачте

Поделиться сообщением

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.

• Создать...