Арахис #17581 16 августа 2022 Купил (дали бесплатно) Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
pushstrat #17582 16 августа 2022 че за компик всратая сборка за 200к грывень небось Цитата Пропаганда флекса Легенда украинского хоккея суперегуляр Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
avanturist #17583 16 августа 2022 еще и как все прошлые сборки жопанистера, будет первое время рандомно вырубаться, а жопаня будет рассказывать, что он не виноват и сделать ничего не может. Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
zDjin #17584 16 августа 2022 какой комп по счету у даунича ? третий уже ? Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Let me explain #17585 16 августа 2022 Как называется видео, которое было у даунича в вк где челу на лицо нассали? Оно есть в вк? Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
слепой старец #17586 17 августа 2022 (изменено) Noise in my head... написал 17 часов назад: А почему он его еще не включал его? Говорит догадайтесь по каким причинам. Каким причинам? Я не шарю. Кто то может ответить? боится скрытого пула очевидно, купил новый комп для нового акка в доту исключительно чтобы зарегать , инфа с пд Изменено 17 августа 2022 пользователем слепой старец Цитата Nigga, я untouchable, я свой скилл оттачивал Бифы - я в них как Russia, я всегда заканчивал Я всегда дам сдачи, nigga, я легенда - факты Меня запомнят, а не тупых пидорасов как вы Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
ankh #17587 17 августа 2022 купил новый комп, что бы зарегаться на пд и не спалится Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Арахис #17588 17 августа 2022 Щас ни с того ни с сего пришла мысль, что уважаю Папаню. Вот решил поделиться FocusRS понравилось это Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Index #17589 17 августа 2022 Это блок наведения и корректировки российских обстрелов Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
слепой старец #17590 17 августа 2022 лучший в мире за работой Цитата Nigga, я untouchable, я свой скилл оттачивал Бифы - я в них как Russia, я всегда заканчивал Я всегда дам сдачи, nigga, я легенда - факты Меня запомнят, а не тупых пидорасов как вы Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
SubTraTo #17592 20 августа 2022 в общем занимался как то года два назад поиском старых фотографий папича со времен скалы начал отсюдаhttps://forum.vn.ua/showthread.php?t=10496 рофельно почитать кстати и закончил этим https://web.archive.org/web/20071107071548/http://gamezone.team.ua:80/index.php?option=com_datsogallery&func=detail&id=528 DD - команда папича которой он ездил на турик король горы в киевhttps://web.archive.org/web/20071111000537/http://www.gameinside.ua:80/ фоток нигде не нашел на вебархиве делитнуты вообще а про турик король горы тоже информации везде ноль вот этот сайт геймзон.тим.юа это сайт скалы у них там были турики пару раз в месяц где папич и айро постоянно побеждали вместе играя пока им не запрелити играть в одной команде там на форуме кстати и айро есть короче угар там интервью на сайте вроде папича было скалы ну там дохуя чего через вебархив найти можно, кроме фотографий к сожалению) Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
avanturist #17593 20 августа 2022 даунич со своей тимой даже в топ-4 бомжацкого турика не залетел Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Арахис #17594 20 августа 2022 просто ребята волновались, что играли с самим Папаней, вот и заруинили. Собственно поэтому Артасу и не судьба быть в киберспорте Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
pushstrat #17595 21 августа 2022 кек Reveal hidden contents Автор Ayro 01.08.2007 г. Розповідь про діяння славні, що, безумовно, були скоєні на п’яну голову і тому підлягають негайному опублікуванню. Бійка у „Пагорбі” П’єса в декількох актах. Діючі морди: dd.Ayro – дивний пацик з дебільним почуттям гумору dd.Arthas – загальновідомий лівий (підозрюється в зв’язках с „Партією Регіонів”), майбутній король Буркіна-Фасо. dd.Dextro – підлий кацап, тут не надовго, бо береже дупу від підсрачників в помсту за соціалізм. Faust – великий і страшний суддя (права рука Брюса Всемогутнього), був помічений за грою в Контер-Страйк, за що був файно відлаяний. Деніс – пацик адмін, друг Фауста. Класний пацик. Дуже класний пацик. (Самі ви підлизуєтесь – я політику веду!) KAR, XXX – пацики з Козятина, вже настільки свої, шо скоро будуть давати шелбанів адмінам і Фаусту. MYM – команда з дуже близького Сходу (як раз за тим углом, куди поссяти ходять). 1). MYM.Mazafaka – досвідчений борець сумо, неодноразовий чемпіон Японії і інших країн „Хер-його-знає-де-воно”(не виключено, що Пуджа робили з нього). 2). MYM.Yamamoto – худий японський хлопець, знімається в аніме, в доті натренованими рухами бере Варлока(з чого видно – фантазією не страждає). 3). MYM.Magister – духовний сенсей команди, часто підривається дістати катану і погратися в ульт Джаггернаута. Слон – Слон Kellshtek team – гурт людей-пофігістів, які в усьому світі поважають лише Андрюху-Келла. kt.Мазур – спокійний пацик, але від його підсрачників Слона рятує лише небажання Мазура бруднити свої матьорі білі шльопанці. kt.Рівал – спокійний пацик з хронічним випаданням лінз із усіх місць. kt.Alone – самотній пацик, який прийшов, пограв і пішов непомічений. Дух Андрюхи-Келла – невидимий дух, що льотає по залі, сьорбає з пляшок пиво і краде чіпси та горішки. Іноді по старій пам’яті пісирає Аркасу (лапа його клаву жирними пальцями і підло гир же в кутку) Slayer – команда від місцевого качзалу. Neolitik – бодібілдер, Maluk – важкоатлет, Fenix – пауерліфтер. Їх боявся навіть Міша, тому і не прийшов на адмінство... Horde – хлопці з дружнього міста Житомира, які вперше попали під дію аури Слона (-50 вправності, -100 інтелекту, -200 до добивання кріпів) і не змогли дати всім перцю. XL-club – пацани з далекого зарубіжного міста Хмель-Ніц-Кій, грають не по нашому, дещо пручалися аурі Слона. Група підтимки, пацики з барабанами, люди, що ходять мимо і дивляться як на ідіотів. Як когось забув – вибачайте, я не трєзвєннік. Передмова. Гра, назву якої можна літературно перекласти на мову рідної калини як „Тіматі, Діма Білан і Тіна Кароль захищають пенсіонерів”, тобто Defense of the Ancients: All Stars, давно заполонила голови тих у кого мозок відсутній і тому тута у Вінниці якось було вирішено провести чемпіонат по ній. Шо вийшли з цієї гнилої ідеї – читайте далі. Дія перша (Дія розгортається перед клубом з вивіскою, на якій кацапським по жовтому написано „Скала”. Саме місце дії запльоване і все в бичках, а також з якогось дива смердить псяками. З діючих лиць є команда Слеєрс, адмін Деніс). Нєолітік: Капец з трьох ранку стоїмо – може ми рано? Малюк: Нє, ніяк! В чемпі головне - не запізнитися! Хвенікс: (шось ствердно мугикає) (Вдалині з’являється Артас і починаю мовчки матюкати нубів) Нєолітік: (собі під ніс) Хаді сюда нуб – я твой мама дєлал! Нєолітік, Малюк, Хвенікс: (хором) Здрастуйте!! (За-за рогу вулиці з’являється Айро, підходить, здоровкається, про себе посилаючи усіх під три чорти) Артас: Айро ти нуб. Привіт нуб. Айро: пане Артас, чи не були ви дуже люб’язні поцілувати мене в дупу? (Далі проходить культурна розмова, варта професорів Академії наук України – за браком місця тут не розміщена) (Приходить Декстра) Декстра: Прівєт пацани, как ви нащьот пєрєімєнаванія нашай каманди в „про”? Артас і Айро (хором): Ваша пропозиція прийнята і буде розглянута на наступній нараді проктологів-ілюзіоністів. (Продираючи очі приходить Фауст) Фауст(питання в нікуди): і це всьо? А де чужостранці? (Тут під’їжджає вантажівка, звідки вилазять трохи бухі пацики з барабанами і дівки з целофановими віниками і целюлітом на сраці. Під крики перехожих „Він іде!! Іде!!”, до клубу підходить Слон і тисне комусь руку, після чого той падає непритомний. Це проходить під барабанне виконання „Реквієму” Моцарта в аранжировці Рамштайн з соло Андрія Губіна. Дівки з целюлітом файно стрибають махаючи віниками і трясучи цицьками, вони кричать „Ось в скалу приїхав Слон – доти справжній чемпіон”. Потім вся ця шарава зникає. В той же час виявилось, що всі вже приїхали, особливо були раді японській делегації, хоча вони маскувалися під місцевих) Артас: Ямамото-сан, асісуна каджтіу коннітіва! Ямамото-сан: Пашол в жопу, пратівний! Дія друга (якогось дідька вже не п’єса) Загалом ігри пройшли весело. На мою думку весь смак цих темпів саме у процесі гри (виграти, звичайно, приємно), але як вчили на хвілосохвії „Процес досягнення мети приємніший за саме досягнення” (ці казли певне не дивилися „Властєлін Колєц”). Ну так ось – я щиро сподіваюсь, що всім було весело і приємно грати в доту у Вінниці. З цього приводу хочу поспівчувати команді з Хмельницького, бо усю другу половину чемна біля них терся Слон. Щодо ігор наших рідких гостей – хлопців з Житомира і Хмельницького. Щодо других, тут все ясно – вони виграли всі ігри і отримали шанувальників в лиці декількох дотерів зі Скали =). Скоро буде фан-клуб, особливо після їх поїздки в Хмельницький. Житомирчанам пофарбило менше – вони програли першу ж гру команді-міксу шанувальників Андрюхи. Його дух зіграв, певне, не останню роль в їхній перемозі. В другому матчі Хорди зібралися, але все ж команда dd виявилася їм не по зубах. У фіналі (як і в першому турі) зустрілися XL-club і dd – в обох іграх сильнішими виявились гості з Хмельницького. Отож: 1 місце і скікись-то грн. XL-club (м. Хмельницький) 2 місце і скікнись-то грн. (але менше ніж перше скікись) dd (м.Вінниця) Далі нічо не знаю, бо Фауст зажав сітку чемпа =). Всім гуд лак в житті! Цитата Пропаганда флекса Легенда украинского хоккея суперегуляр Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
SubTraTo #17596 21 августа 2022 да тож с этого выпал там был репортаж еще где то или на форуме как там артас на сфе соло выебал всех с кда 20+ на этом же турике и еще у них в скале всегда были турниры 3х3 это был их первый 5х5 Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
UglyBastard #17597 21 августа 2022 Папич там высрал, что он на ставках проиграл столько, что ему даже 10 казиков и ауков это не покроют. Ебанутый лудик А ещё рассказывал, что ему донатить нормально, потоум что он не потратит деньги на хуйню Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
avanturist #17598 21 августа 2022 небось еще и на крипте проебался нормально Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
pushstrat #17600 21 августа 2022 папзан наверное сейчас жалеет что помогал микрочеликам в нужде вот теперь пострадал из-за помощи другим Цитата Пропаганда флекса Легенда украинского хоккея суперегуляр Поделиться сообщением Ссылка на сообщение