morency #5201 21 мая 2020 ладно день вышиванки это конечно круто, но меня интересует когда будет более яркий праздник день кастрюли? FIZICHESKOE_NASILIE понравилось это cp_v_ls Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Tugadur #5202 21 мая 2020 витаю хохлiв brnr понравилось это Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Massya #5203 21 мая 2020 Мосийчук впрчгается за шария 🙄🙄🙄 Зявилася інформація, що сьогодні-завтра прокуратура м.Києва оголосить підозру в скоєні злочину у вже далекому 2011 році відомому журналісту-блогеру Анатолію Шарію. Схоже, що в прокуратурі завелися або зовсім хворі на голову працівники, або хтось вирішив зробити Шарію та його партії безкоштовну але дуже ефективну рекламу. Справа за якою Шарію хочуть оголосити підозру як я вже писав, мною ретельно дослідженна. В 2011 році я в часі ув’язнення у сфальшованій СБУ справі «Васильківських терористів» мав змогу спілкуватися з людьми яким свого часу, своїми журналістськими розслідуваннями допомагав Анатолій і можу стверджувати, що всі кримінальні провадження проти нього сфальшовані з метою переслідування за професійну діяльність. Говорю це незважаючи на те, що саме в той час Шарій написав декілька досить критичних статей відносно мене, моїх друзів та соратників. Враховуючи нульовий рівень довіри українців до органів прокуратури а також те, що саме через цю справу Шарій отримав притулок в ЄС, вважаю, що вручення цієї підозри буде катастрофічною помилкою нинішніх начальників адже сприятиме росту його особистого і партійного рейтингу та призведе до нових політичних потрясінь не на користь влади. Десь так... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Tugadur #5204 21 мая 2020 касаемо года президенства клоуна : ...и напоминаю - хохлы!, у вас президент - еврей! , карликовый,тщедушный жидок ! ...такой зашквар для ариешумеров Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
morency #5205 21 мая 2020 Massya написал 3 минуты назад: Мосийчук впрчгается за шария 🙄🙄🙄 Зявилася інформація, що сьогодні-завтра прокуратура м.Києва оголосить підозру в скоєні злочину у вже далекому 2011 році відомому журналісту-блогеру Анатолію Шарію. Схоже, що в прокуратурі завелися або зовсім хворі на голову працівники, або хтось вирішив зробити Шарію та його партії безкоштовну але дуже ефективну рекламу. Справа за якою Шарію хочуть оголосити підозру як я вже писав, мною ретельно дослідженна. В 2011 році я в часі ув’язнення у сфальшованій СБУ справі «Васильківських терористів» мав змогу спілкуватися з людьми яким свого часу, своїми журналістськими розслідуваннями допомагав Анатолій і можу стверджувати, що всі кримінальні провадження проти нього сфальшовані з метою переслідування за професійну діяльність. Говорю це незважаючи на те, що саме в той час Шарій написав декілька досить критичних статей відносно мене, моїх друзів та соратників. Враховуючи нульовий рівень довіри українців до органів прокуратури а також те, що саме через цю справу Шарій отримав притулок в ЄС, вважаю, що вручення цієї підозри буде катастрофічною помилкою нинішніх начальників адже сприятиме росту його особистого і партійного рейтингу та призведе до нових політичних потрясінь не на користь влади. Десь так... мои источники в прокуратуре сообщили, что если бы Шарий надевал вышиванку хотя бы в праздник то никаких дел и преследований и в помине не было cp_v_ls Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
mamont27reg #5208 21 мая 2020 (изменено) ну хотя бы хуйлу не додумался отправить Изменено 21 мая 2020 пользователем Пукан NATO Article 5 https://webm.red/HW51.webm? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
N0More #5209 21 мая 2020 САМ АНАЛтолий будет воевать с зешкой ненависть вызвали у него Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
NAVIFAN228 #5210 21 мая 2020 Революция красных шариков не за горами Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
avanturist #5211 21 мая 2020 Все, пизда зелени. Ща патриотов по 15 000 хривен наймет, чтобы орали "извинись перед петушарием!" Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
NAVIFAN228 #5212 21 мая 2020 Владимир Олександрович, почему вы преследуете журналиста Анатолия Шария? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
N0More #5214 21 мая 2020 по логике большинства то да меньшинство ебет большинство но ведь шарий не меньшинство и у него 50% , а значит всем похуй Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Muse5921 #5215 21 мая 2020 активное меньшинство всегда ебет пассивное большинство до тех пор, пока последнее не станет активным, однако это происходит крайне редко. ПОТУЖНО ПРОТИВ ЦЫПСЫ video_2024-07-16_13-27-00.mp4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Massya #5216 21 мая 2020 Ого,шарик уже про 50% говорил оказывается Во дурачок он Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
N0More #5217 21 мая 2020 Muse5921 написал 2 минуты назад: активное меньшинство всегда ебет пассивное большинство до тех пор, пока последнее не станет активным, однако это происходит крайне редко. врёти Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Made #5218 21 мая 2020 как же литр переиграл, тупо натравил карманного прокурора на шария, а шарий думает что это зеля Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Massya #5219 21 мая 2020 Что,врети, долбоеб,активное меньшинство майдановское ебет с 4го года,с этим никто не спорил Пассивное большинство на выборах чет решает Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
N0More #5220 21 мая 2020 (изменено) Решило? или опять обманюли?((((((((( Изменено 21 мая 2020 пользователем N0More Поделиться сообщением Ссылка на сообщение