Перейти к публикации
  • Сейчас на странице   Всего пользователей: 0   (0 пользователей, 0 гостей)

Kant

Царь Владимир, именуемый первым. Украина, т. 68

Царь хороший, бояре плохие  

320 пользователей проголосовало

У вас нет прав на голосование в этом опросе, или на просмотр результатов опроса. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь для голосования в опросе.

Рекомендованные сообщения

вот если бы в Украине внезапно открылся портал в ад, как вы думаете, в каком городе это бы скорее всего произошло?

Поделиться сообщением

Донецк

Bogook понравилось это

Поделиться сообщением

Донецк

Я спросил в Украине

Значит Крым

You'll Never Walk Alone

dTDdXpp63AE.jpg

Поделиться сообщением

вот если бы в Украине внезапно открылся портал в ад

В смысле если

Поделиться сообщением

При Петре Алексеевиче такой хуйни не было

https://i.imgur.com/0RBnsSh.jpg

https://i.imgur.com/X45HbP2.jpg

https://i.imgur.com/Vsfoy0G.jpg

https://i.imgur.com/0tLSknU.jpg

Вот только они не хотят писать, что у Канады лекарство прозападное и чистое с религиозной точки зрения. А у России все лекарства пропитаны ватными настроениями.

https://i.imgur.com/5jzxwVx.jpg

Життя по новому.

https://i.imgur.com/FOzHrQg.png

jQTE5QG.png 74Ng06D.png mJoGqim.png

Никогда вы нам не будете братьями

Поделиться сообщением

Наоборот все рады,что биомусор по тихоньку отстреливают на Донбассе

Никакой зрады

Поделиться сообщением

^ это

В нас вливаются Мураев, Вилкул, Лукаш и Бондаренко

:hmm:

Поделиться сообщением

Эпичные выблядки выше

Поделиться сообщением

Виборець Володимира Зеленського хоче одного – спокійно й у добробуті жити в Україні без зайвого клопоту. Сам Володимир Зеленський хоче саме такою Україною керувати і красуватися під софітами в ролі «слуги народу». Ігор Коломойський хоче просто багато грошей і ПриватБанк. Брати Шефіри хочуть продавати свої серіали в Росію – куди ж іще? Все це класичні бажання обивателів – незалежно від того, мають вони на рахунках мільярди, мільйони чи кілька тисяч гривень.

А Володимир Путін хоче зовсім іншого. У нього вирішені питання з мільярдами, мільйонами, софітами та іншою дурнею. Йому не потрібен банк, і серіалів він не знімає. Він хоче відновити Російську державу в її «природних кордонах» – тобто в межах СРСР або Російської імперії. Тобто з включенням в ці кордони України. І він над цим працює.

І нехай Володимир Зеленський навіть не намагається зрозуміти, навіщо Путіну це потрібно. Він ніколи цього не зрозуміє, ніякий Коломойський йому цього не пояснить, ніякі Шефіри навіть не здогадаються. Людям, що живуть поза світом сутінкових фантазій диктаторів, вхід туди заборонений. Я і сам абсолютно не готовий пояснити Зеленському справжні причини бажань Путіна. Я просто розумію, що ці бажання є. І що більшість співгромадян російського президента їх поділяє.

Тому з Путіним не можна домовитися про мир. І не можна домовитися про гроші. Плювати він хотів на мир, на гроші, на Зеленського, на Коломойського, на серіали Шефірів та інший дріб’язок. Він – цар-визволитель. Він хоче звільнити нас від нас.

Тому нам доведеться воювати, або ж здаватися і погоджуватися на інкорпорацію до складу Росії. Ніякого іншого виходу немає. І так, з обранням Зеленського конфлікт може тільки посилитися з однієї простої причини. Український президент може тільки говорити про примус Росії до миру на зустрічах зі своїми західними колегами. А російський президент може примушувати Україну до миру без розмов – обстрілами, диверсіями, навіть новою війною і новими територіальними захопленнями.

Для початку це потрібно просто зрозуміти. Зрозуміти Володимира Путіна і зрозуміти рівень своєї відповідальності. Адже з моменту інавгурації Володимира Зеленського відповідальність за кожне відібране життя, за кожну понівечену долю, за кожен зруйнований будинок лежить особисто на новому президенті України. І на кожному, хто за нього проголосував.

Поделиться сообщением

На первой i пропадает желание дальше читать

Поделиться сообщением

блин, охренеть медленнее читаю на украинском

аж стыдно, что такой текст минуту осиливаю

Поделиться сообщением

я думал, что ты из Крыма и у тебя челюсть неподходящая чтобы по-украински читать

Колы я выросту - то хочу буты такым як я

5c8bbc85b99e.gif

годные смайлы

Поделиться сообщением

Винтер, не пости пожалуйста грустинки((

А то зашел посмотреть что происходит в стране, а тут стена скринов о том какой Зеленский плохой. Я её не осилил правда, температура большая, но хочется верить что Зеленобот всё делает правильно. Из-за его приказа не стрелять, погибли украинские военные? Это так? А то я не понимаю ничего, поясните кто-нибудь

TRAUMA CENTER (Mid Greatest)

trauma.png.075a089c735973afde3b26dc292dcb8d.png

Поделиться сообщением

С чего ты решил, что это грустинки honkler

jQTE5QG.png 74Ng06D.png mJoGqim.png

Никогда вы нам не будете братьями

Поделиться сообщением

Нихуя годовые по ипотеке в усрашке. У вас там "быстроденег" ещё нет?

Поделиться сообщением

быстроденьги всегда есть там, где есть дауны, которые не способны рассчитать свой бюджет

Поделиться сообщением

я думал, что ты из Крыма и у тебя челюсть неподходящая чтобы по-украински читать

ты забыл подумать о том, что не все читают вслух

Поделиться сообщением

вот если бы в Украине внезапно открылся портал в ад, как вы думаете, в каком городе это бы скорее всего произошло?

на границе с россией если ты понимаешь о чем я 

:optimizaciya: 

Поделиться сообщением

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.

• Создать...