Перейти к публикации
  • Сейчас на странице   Всего пользователей: 0   (0 пользователей, 0 гостей)

kraskaaaa

Игра престолов / Game of Thrones т.12

Рекомендованные сообщения

1 Drakoshu got fucked up on the izichah

Sundello понравилось это

Поделиться сообщением

надеюсь ты это сам переводил, и не юзал гугл переводчик.

Поделиться сообщением

На украинском красивая паста

Поделиться сообщением

Бб , бездари . Каждый пытается , что-то нацарапать , но не 1 аргумента нету , просто зеро .

Товарищ Троцкий понравилось это

Поделиться сообщением

Слова не мальчика, но коммуниста.

And do not write me for punctuation calligraphy, I put the dick on these rules, I write as I want, and you fucking slaves of the system, little people, write, because everything, as you ordered, is garbage.

togipiforever понравилось это

0e5062b3d9.png

Поделиться сообщением

Бб , бездари . Каждый пытается , что-то нацарапать , но не 1 аргумента нету , просто зеро .

Давай свои аргументы, щас разъебу тебя.

Ток за шавухой схожу и вернусь, ты пока пиши, дурачек.

Whatsup#21681

Поделиться сообщением

Так типа пророчество об Азор Ахае исполнится, типа победил короля ночи - чек, убил возлюбленную - ну походу чек

Просто порядок спутали, бывает чё

6HiaIix.png

Всё ещё лучшая

tp9QpyT2PLw.jpg

https://prodota.ru/forum/index.php?showtopic=71401 - правила аниме раздела

Поделиться сообщением

Как же смешно наблюдать за горением ебаклаков уже на протяжении двух дней. Походу Мелиссандра перед смертью все таки ещё одну магию кастанула, другого объяснения не вижу. Хорошо быть адекватным человеком, видящим как недостатки, так и плюсы, а не дефолт максималистом с пд, который критикует все не идеальное и не оправдавшее ЕГО ожидания (вообще все)

настоящих гениев признают лишь после смерти

Поделиться сообщением

Мы будем скучать ( нет )

-Я дьявол и я пришёл делать дьявольскую работу
-Нее, у тебя тупее имя было

Поделиться сообщением

двух(серия вышла 14 часов назад) 

Поделиться сообщением

довольно бодрая серия, пока лучшая из 8

была бы на уровне того же хардхоума, если бы не было испоганено несколько арок (ну про 3 стрелы из скорпиона, юзлесс мечей  и в принципе хуевую стратегическую составляющую можно не говорить, они проебались, что ничего нового)

Джейме на протяжении нескольких сезонов становился положительным персонажем (ну или хотя бы просто лучшим человеком) и тут его за одну серию повернули на 180, фраза "мне поебать на невинных" вообще как-то странно звучала. Файт с Эуроном такое себе, ну в ГоТ в принципе не было норм поединков.

Дейенерис довели до ручки, что в принципе ожидаемо, непонятно только почему ее так триггернули колокола. Алсо, если кто-то из вас скипает "что было в предыдущей серии" в начале эпизода - пересмотрите. Я так понял, что Дыня не просто в отчаянии, а прям кукухой двинулась, раз начала голоса слышать. Да еще и слова Вариса про монетку, какой будет Таргариен, безумный или нет.

Не понравилось еще, что кусками показывали файт Пса вс Горы.

Понятно почему огонь, рушащиеся здания и дотракийцы пришлись в основном на долю Арьи. Она, пройдя через этот пиздец, ебнет Дыню.

К сожалению, еще как-то вяленько показали Серсею.

Если б Дейнерис так брала условный Кастерли Рок (офк без мейн арок), то мне бы зашло.

А для предпоследней серии, с концом для многих главных персонажей, довольно слабо (но 1 я бы не поставил).

Поделиться сообщением

7-Sk3LNrzb8.jpg

он просто в своем храме молится 

Поделиться сообщением

И не стыдно вам ебаклакам быть разъебанным 3х часовой личинкой вротзаглотыча?

0e5062b3d9.png

Поделиться сообщением

7-Sk3LNrzb8.jpg

бЛЯ ОРУ)))

Поделиться сообщением

Ну вот остыл. психанутая дени это лучшее что было после 5 сезона ,но блять за 6 серий налепить все сюжетные арки,это пиздец .

Я так скажу просто отдайте 8 сезон КН  и пусть его убьет АРЬЯ ПОХУЙЙ, 

Но сделайте более органичным и охуееным 9 сезон .про безумную дени. 

Эти тпшки с места на места ,эти тупые повороты в 4 серии,зачем вы делаете на отебись сука. 

Предпосылки то что  дени ебанутая были всегда,и это охуенно что не превратило вату для фемок,но блять что случилось с персом жона снега это пиздец.

Пиздец тупорылый ублюдок ,ебать да пусть бран королем будет чем этот огрызок.

новая газета :metalhead:

Поделиться сообщением

(изменено)

это дотракийский?

Серія найкраща з 8 сезону, але антілогічная пиздец, вона мені сподобалася ОФК, тому що я книги не читав, мега багато Сіриків, як папанізі не дивився. Але навіть я помічаю не логічно в вчинках. Чому Дайнеріс різко стала ебануться на всю голову, якщо в минулому сезоні вона була нормальною. Чому хтось не підводив до того, що у неї снісёт дах. Чому спочатку вона хотів взяти гавань без смертей, а коли вбили 1 ебучій подружку, вона поїхала мозком. Хтось скаже "Всіх її рідних розебалі папаністери, зрадив Варіс, зрадив Джоні Мёртивий сніг, ще й подружку уебал, дракон ріпнулся вона в тільта у неї дипресия і їй похуй на все" в принципа воно то так .Могу навіть приклад уебать. Коли ти ставки ставешь, все Лузан, закидаєш ще бабок, Лузан все за 1 ставку і при цьому у тебе більше немає грошей на хавку у тебе лузстрік в доті, на тебе агрятся родаки, ти сьогодні хуево поїв і тебе ще потрібно йти кудись куди ти не хочеш, можна так згореть, до тла просто АЛЕ Є 1 АЛЕ, вона сама говорила, що контролює себе, так що б не стати такою, як її батя, якщо у мене таке було, я б все одно себе законтроліть, Еніва, я б знайшов тисячу доводів, що б не уебать людей. Але я реаліст і я розумію, що сценарист клав хуй на дипресий і сказань раніше пікнти, він подумав, ніхуя Серсея уебала подружку і тепер Денічька зловила тільт і розебала гавань. Тепер про пліт Армор. Дивіться впрінципе 5 серія саме за сценарієм дивує пиздец, якщо абстрогіроватся від інших серій, як еденічние історія, вона не погана, красиво і несподівано вбиває героїв, а головне брутально. Гав гавича пизда шкода ОФК. Але породжує нові рофли, по типу пліт армора на Ар'є. Якщо вони вже почали всіх хуяріть .Та і сезон останній. Ви вдумайтеся, як би було ахуенно, якби Арью, уебал датракіец або бездоганний, бо подумав, що вона роботяга з гавані .Я наприклад до кінця думав, що так і буде, але на жаль вона Доджетом весь вогонь, через сцену непритомніє. А все тому що сценаристу захотілося нагнати саспенсу, але на жаль вона потрібна для 6 серії. Впрінципе серсо розпісана не погано, я б напрмер думав аналогічно їй, тільки ще й шлях до відступу зробив. ОФК вона подумала, Що вони виграють, тому що раз 1 Дракошу уебал на ізічах, значить і некст не змусить себе довго чекати. Але сценарій вже написаний і на жаль, на ізічах 2 дракон не вмре бо їм же треба зробити з Денічькі злодійку, уебать місто датракійцамі не страшно, а дракон це вже зовсім інше, як кораблі не уебал дракона, чому в вона не могла зробити те ж саме в плошлой серії, чому вона так боялася за дракона в полшлой, а в цій вона впевнена, що він не помре, чому не зробити обладунок для дракона, мабуть тому що це потрібно расспісовать все, думати, а кой хуй це робити, якщо роботяги Еніва все за сценариста захуярят. Тепер знову до Серсее, я счтаю, що потрібно було зробити так, що б вона билася, як в миша в клітка, а в результаті все звелося до лав сторі з Джеймічем, якого не вбили вбили, тому що вже режесёр подумав навіщо хуй цього ноунеуйму Інста добити Джеймі, він же ще в некст сцені потрібен, нехай посидить, віддихаєтеся почекає поки Джеймі меч знайде, потім ще нехай убёт його. І це все при тому ви вдумайтеся .Як було написано в сценарії. Джеймі і ноунейм, нахуй не кому не потрібний, зустрічаються в одному і тому ж місці в один і той же час. У місці, про яке ноу нейм не знає, тому що в гавані вері мало, як він туди доплив на кой хуй він туди плив. Мабуть Джеймі Стрім без затримки, а ноунейм - це muteallchat14 з вх і він його заснайпіл, але Джеймі на Скіла, навіть будучи калікою захуяріл чітера, і герічно загинув на топ 40. Здавалося б Сірий Червакічь бездоганний, у нього немає почуттів, немає страху і взагалі він все життя контроль себе і він ідеальний преслужнік, але хуй він клав на все, Мёртового Снегіча не слухає, Честі не має вбивати беззбройних. Коротше з впрінципе адекватного чола, яким двіжат накази і витримка, прівратілась в злодеіча і no honor уебал .Убіл людей, які й близько не причетні до смерті Місдеіанськой з острова твістів. Не зрозуміло чому Варіс вбив сам себе, чому якщо він робив все на благо, він не вивів на прістол Неда старка, він теж був ахуенно правителем, Джон Мёрвий Сніг, це той же Нед Старк, вони навіть зовні схожі чимось. Всі герої чомусь мовчать, що вона ебанулся. Мабуть сценарист їм сказав, Що рот можна відкривати в 6 серії тільки, а поки ебало позакривали .А тепер Логіка до глобал Сюжету. Дайнеріс хоче стати Королевою, тому що у неї є на це все права, до того, як вона дізналася про Мертвому Снігу Давакіне, вона знає, що її підтримають всі крім півночі (тому що сервер визнає тільки своїх) і гавань у Сенсі, соотвецтвуют, їй потрібно підтримка півночі і захопити гавань без смертей це була її найголовніша мета. Та блять у неї навіть в ніку написано розрушітельніца ланцюгів. Те-є вона проебала північ, тому що вона монарх і хуй вона клала на північ, а все потрібно було дати північ урбанізм - + це не складно зробити Джона Давакіна Королем півночі. І просто почекати поддержіке всіх і залишиться тільки розебать гавань у них часу безліч, вони в гавані в кут Загнаність, у них тільки голден знайти і все, більше нікого, Так блять просто придумайте стратегію і все за рік за 2, за 3 неважливо, вони само не убіжат .Але як же ебать, екшон ж потрібно захуяріть, а то рейтенгі НЕ зберемо. Вообщем це все, якщо щось забув поправте мене. І не пишіть мені за пунктуацію каліграфія, я хуй покладав на ці правила, я пиши так, як хочу, а ви ебание раби системи, людці, пишіть, так як всі, як вам велено, покидьки.

Изменено пользователем 12o

Поделиться сообщением

7-Sk3LNrzb8.jpg

бЛЯ ОРУ)))

Иди уроки на завтра выучи, зачем ты тут сидишь, ты же нитакой как все, как и твой гомосексуалист стрэмэр

Поделиться сообщением

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.

• Создать...